Obnoviť stránku

Creative MUVO 2 modrý

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Creative MUVO 2 modrý

Skvelé basy, ktoré zaberajú menej miesta

Reproduktor MUVO 2 v sebe skrýva veľkú pasívnu ozvučnicu, ktorá zaisťuje skvelý basový výkon. Tento šikovný reproduktor je vybavený dvoma továrne vyladenými meničmi plného rozsahu, ktoré vždy vytvárajú výrazný a silný zvuk. K dispozícii je bohatá ponuka vstupných zdrojov, vrátane pripojenia bluetooth. Navyše môžete prepojiť dva reproduktory MUVO 2 na dosiahnutie širšieho a výkonnejšieho zvuku.

 Creative MUVO 2 černý
 Creative MUVO 2 černý

Skvelý zvuk aj pri vodných hrách!

Pripravte sa a vezmite si svoju hudbu na vaše životné dobrodružstvo! Konštrukcia reproduktora MUVO 2 má stupeň krytia IP66, čo znamená, že ho môžete používať na pláži. Znesie akékoľvek postriekanie pri vašich bazénových akciách a odolá všetkému prachu na cestách v teréne. Reproduktor MUVO 2 váži iba 340 g. Vďaka jeho tvaru ho možno ľahko vložiť do tašky a vziať kamkoľvek chcete.

Večierok môže pokračovať

Zabudovaná 2 200 mAh Li-ion batéria umožňuje prehrávať hudbu nepretržite až 10 hodín. A to nie je všetko: večierok môže pokračovať, aj keď sa batéria vybije. Reproduktor je možné pripojiť k napájaniu káblom micro USB a užívať si ďalšie hodiny zábavy. Reproduktor MUVO 2 je vybavený zabudovaným MP3 prehrávačom. Môžete ukladať tisíce piesní na kartu microSD a šetriť pamäť vašich inteligentných zariadení.

 Creative MUVO 2 černý
 Creative MUVO 2 černý

Dvojnásobná zábava so širším stereom

Reproduktor je vybavený stereofónnou technológiou Wireless Link, ktorá umožňuje spárovať dva reproduktory MUVO 2. Spoločne s vašimi priateľmi si môžete užívať priestorový zvuk z dvoch kompaktných reproduktorov. Zvuk z vášho portu USB môže byť prekvapivo kvalitný. Po pripojení reproduktora MUVO 2 prostredníctvom USB môžete individuálne upravovať váš zážitok z počúvania pomocou aplikácie Sound Blaster Control Panel.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodotesnosť (certifikát IP66)
  • Zabudovaný MP3 prehrávač (zmestí sa do tašky)
  • Podpora najkvalitnejších beztrôtových formátov
  • Funkcia slúchadlá
  • Dlhá výdrž batérie
Kód:  JJ123p9l
Produktové číslo:  51MF8255AA002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02