Obnoviť stránku

Creative iRoar Go

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Creative iRoar Go

Zažite neuveriteľný zvukový zážitok s bezdrôtovým systémom iRoar Go! Vďaka technológii Superwide je zvuková scéna tak široká, že možno len ťažko uveriť, že zvuk vychádza z tak malého reproduktora. Systém ponúka najrôznejšie vychytávky, ako vstavaný MP3/FLAC prehrávač, hlasový záznamník, možnosť bezdrôtového pripojenia, hlasitý odposluch v prípade napojenia na telefón, USB externú zvukovú kartu Sound Blaster, prepojenie s konzolou Playstation 4 a mnoho ďalšie. 

Vlastnosti produktu

  • Obrovská zvuková scéna
  • Možnosť prepojenia s PC alebo PS4
  • Ovládanie pomocou telefónu
  • Externá zvuková karta Sound Blaster
  • Vodeodolnosť

Vďaka svojim vlastnostiam, ako je vodoodolnosť (s ratingom IPX6), kvalitné materiály, vyvážený zvuk, jednoduché ovládanie a neporovnateľne menšia veľkosť oproti konkurencii, získal systém iRoar Go ocenenie Red Dot Award 2016.

 
Kód:  JJ123p7q
Produktové číslo:  51MF8225AA000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08