Obnoviť stránku

Creative Inspire A250

4,0 10 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Creative Inspire A250

2.1-kanálový systém Creative A250 zaujme na prvé počutie transparentným prednesom s mohutnými basmi. Jeho satelitné reproduktory využívajú systém Creative DSE (Dual Slot Enclosure) implementujúci skutočne funkčný basreflex do kompaktnej ozvučnice. Vďaka nemu sa značne zlepšuje distribúcia frekvencií a satelity sú lepšie naviazané na výkon subwoofera. Špeciálne vyladený, dole smerujúci basreflexový subwoofer dodá reprodukcii potrebnú razanciu v spodnom pásme.
Satelity využívajú tiež technológiu IFP (Image Focusing Plate), ktorá predstavuje hranu okolo meniča satelitov zlepšujúca smerovosť a vykreslenie zvuku. Rozširuje priestor, v ktorom je zvuk najkvalitnejší. Následkom toho, je lepšie počuť odkiaľ jednotlivé zvuky vychádzajú a reprodukcia tónov zostáva veľmi presná. Obsluhu uľahčí na bočnej stene satelitu zabudovaný vypínač s ovládaním hlasitosti.
Parametre a špecifikácia:
Zvukové charakteristiky:
Výkon zosilňovača: 2x 2 W RMS - satelity/5 W RMS - subwoofer
Frekvenčný rozsah: 40 ~ 20 000 Hz
Odstup signálu od šumu: 75 dB
Pripojenie:
3,5 mm konektor jack
Vyhotovenie:
Farba: čierna
Rozmery (satelity/subwoofer): 72 x 147 x 79 mm/subwoofer 183 x 225 x 190 mm (V x Š x H)
Hmotnosť (satelity/subwoofer): 2x 0,62 kg/1,56 kg

Kód:  JJ136d
Produktové číslo:  51MF0420AA000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03