Obnoviť stránku

Creative HALO

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Creative HALO

Hľadáte bezdrôtový reproduktor, ktorý splní vaše očakávania a dopraje vám príjemný počúvanie hudby? Potom sa zoznámte s novým reproduktorom Creative Halo. Je to Bluetooth reproduktor s originálnym dizajnom a až 8 hodinovú výdržou. Halo sa chváli predovšetkým svojím kvalitným zvukom so zvýšenými basmi a farebným podsvietením, ktoré môžete ľubovoľne meniť podľa nálady cez mobilnú aplikáciu. Aby si mohol Creative Halo zaobstarať úplne každý, disponuje tiež 3,5 mm audio konektorom.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtového reproduktora HALO

  • Originálne podsvietenie s voľbou medzi 16,8 mil odtieňov
  • Kompaktné rozmery pre jednoduchú manipuláciu
  • Hmotnosť len 510 g
  • Reproduktor je kompatibilný s Apple i Android zariadením
  • Vďaka energeticky úspornému Bluetooth 4.2 si užijete až 8 hodín počúvania
  • Skrytý subwoofer a dva kvalitné reproduktory vám skvelo prehrajú akúkoľvek hudbu

Pohodlnosť je pre Creative na prvom mieste

Bluetooth reproduktor Creative Halo váži iba 0,5 kg a na jeho okraji nájdete mäkké pohodlné pútko pre maximálne zabezpečenie proti vypadnutiu z dlane. Medzi ďalšiu vlastnosť, ktorá vám zjednoduší život, patrí určite Bluetooth prenos, ktorý je kompatibilný s Apple aj s Android zariadením.

 
Kód:  JJ123t1l1
Produktové číslo:  51MF8275AA000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02