Obnoviť stránku

Creative GigaWorks T40 Series II

4,5 79 hodnotení
Super cena
121,90 € Ušetríte 8 €
Pri kúpe 1 ks 121,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 118,25 €/ks

Creative GigaWorks T40 Series II

Čistá hudba v profesionálnej kvalite

S reproduktorovým systémom GigaWorks T40 Series II posúva Creative vašu hudbu na novú úroveň dokonalosti. Tento dvojdielny systém v lesklej čiernej farbe navrhnutý a vyladený tak, aby priniesol na váš stôl akustickú vernosť, kombinuje najlepšie komponenty a skutočný výkon so známou tradíciou Creative a hrá čisté tóny v tej najlepšej kvalite. Každý reproduktor je vybavený dvoma wooferovými meničmi s kužeľmi z tkaného skleného vlákna pre vrelé podanie a jeden tweeter s textilným vrchlíkom pre čistotu tónov.


High-endový systém pro nejlepší poslech

High-endový systém pre najlepšie počúvanie

Tieto vysoko kvalitné komponenty sú usporiadané vo vyhotovení MTM (midrange-tweeter-midrange), v ktorom dosahujú štandardov zodpovedajúcich nárokom audiofilov. Sú podporované technológiou Creative BasXPort pre výrazné basy. Systém s ovládaním na čelnom paneli a dvoma vstupmi je určený pre tých, ktorí požadujú len to najlepšie.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, AUX, RCA – Cinch
Výstupy 3,5 mm Jack

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz

Určenie

Určenie K počítaču

Farba

Farba Čierna
Kód:  JJ209e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  51MF1615AA000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11