Obnoviť stránku

Creative GigaWorks T30 Wireless

4,6 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Creative GigaWorks T30 Wireless

Creative GigaWorks T30 Wireless 2.0 set je zvukový systém vybavený dvoma smostatnými reproduktormi, z ktorých každý disponuje hodvábnym vrchlíkom a kužeľovými meničmi z tkaného skleného vlákna. Vďaka tomu majú vynikajúcu dynamickú odozvu a vysoko výkonné basy.
Systém je vybavený modernými technológiami, takže so škárovaním vám pomôže NFC, samotné prehrávanie z mobilného zariadenia potom prebieha prostredníctvom Bluetooth vo verzii 3.0, navyše so zvukovým kodekom aptX, ktorý podporuje bezstratové prehrávanie vysokej kvality. Dosah je potom až do vzdialenosti 10 m.
Hlavné prednosti:

  • Bezdrôtový prenos
  • Jednoduché párovanie
  • Podpora bezstratového zvuku
  • Vysoká kvalita spracovania
  • Veľa možností pripojenia
  • Technológia BasXPort pre vysoko výkonné basy


Reproduktory sú ďalej vybavené integrovaným linkovým vstupom na pripojenie ďalších analógových zvukových zariadení a samostatným konektorom na slúchadlá na diskrétne počúvanie. V balení nájdete aj praktickú redukciu z RCA na 3,5mm jack, ktorá výrazne rozširuje možnosti pripojenia. Ovládanie celého prístroja je umiestnené na vrchnej časti, tak aby k nemu bol vždy čo najľahší prístup. Čelný panel každého z reproduktorov je možné nakloniť v uhle 10°, takže môžete hudbu zacieliť priamo na seba.

Kód:  JJ208b6
Produktové číslo:  51MF1655AA000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18