Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Creality CV-01 Pro Engraving Machine

4,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
188,90 €

Creality CV-01 Pro Engraving Machine

Klíčové vlastnosti GRAVÍROVACÍ tiskárny

Creality CV-01 Pro

  • Možnost gravírování na různé materiály
  • Gravírovací plocha o rozloze 170×200 mm
  • Polovodičový laser o výkonu 1.6 W a vlnovou délkou 450±5 nm
  • Kompatibilita s programy CrealityLaser, LaserGRBL nebo LightBurn
  • Podpora formátů JPEG, JPG, PNG, BMP a SVG
  • Možnost tisku z TF karty nebo počítače prostřednictvím rozhraní USB-C
creality cv-01 Pro
Velice přesný gravírovací stroj
Gravírovací tiskárna Creality CV-01 Pro se perfektně hodí pro gravírování na různé materiály, určena je zejména pro gravírování na kartón, dřevo, bambus, gumu, kůži, tkaninu, akryl nebo plast. Gravírovací plocha nabízí rozměry 170×200 mm, o gravírování samotné se postará laser o výkonu 1.6 W s vlnovou délkou 450±5 nm. Potěší také propracovaný odvod kouře vznikajícího při gravírování a také filtrace, která za pomocí adsorpční bavlny zachytává prach a eliminuje únik výparů do prostoru. Laserový modul disponuje ochranou očí proti oslnění a certifikací FDA Class 1.

Propracovaný odvod kouře
Díky odvodu kouře od gravírovaného objektu nedochází k nežádoucímu ušpinění povrchu. Adsorpční bavlna účinně absorbuje výpary.
Rychlý auto-focus
Zaostřovací modul dokáže velmi rychle a spolehlivě detekovat vzdálenost mezi laserovým modulem a povrchem objektu, což zajistí vysokou míru detailu.
Snadné ovládání
Velice jednoduché ovládání prostřednictvím jediného tlačítka, uživatelsky přívětivá zpětná vazba pomocí vizuální i zvukové indikace.
Kód:  CR100s09
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1005010014

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02