Obnoviť stránku

COWON Plenue P1

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

COWON Plenue P1

Originálu verný zvuk

vysoké rozlíšenie

PLENUE 1

24-bit/192 kHz zvuk s vysokým rozlíšením | veľmi výkonný DAC Burr-Brown PCM1792A | SNR 120 dB, THD+N 0,0006 %, presluch -134 dB | 2 Vrms výstup | extra precízny oscilátor TXCO | JetEffect 7 a BBE+ | DXD/DSD/FLAC/WAV/AIFF/ALAC/APE/MP3/WMA/OGG | dvojjadrový procesor ARM Cortex | 3,7" displej AMOLED so 16,7 miliónmi farieb | jednodielne celokovové telo | vstavaná vysokorýchlostná 128 GB pamäť | slot na karty micro SDXC | optický výstup | maticový prehliadač | analógový stereo merač úrovne


Bezstratové, nekomprimované Hi-Res Audio

Poslucháči sa môžu tešiť z tej najvyššej kvality hudby rôznych žánrov cez dokonalú reprodukciu 24 bit/192 kHz prevodníka z beztrôtových aj stratových zvukových formátov, napr. FLAC, AIFF, ALAC, APE, WAV, OGG a MP3. Zabudovaná je podpora aj pre štúdiové formáty DXD (352,8/384 KHz) a DSD64/128 (5,64 MHz), takže prehráte skutočne takmer čokoľvek.

Zosilnené celokovové šasi

PLENUE 1 zaujme na prvý pohľad minimalistickým dizajnom, ktorý môžeme často vidieť pri audio komponentoch najvyššej triedy. Jednodielny hliníkový blok je vyrábaný precíznym obrábaním CNC strojmi a diamantovým rezaním. Eloxovaný povrch minimalizuje riziko vzniku viditeľných škrabancov. Zaujímavé sú aj jednotlivé detaily, napríklad digitálne tlačidlo zapnutia pripomína jeho analógových predchodcov a modrá LED perfektne dopĺňa celkový čistý dojem.

HD zvuk až do vašich uší

PLENUE 1 prehráva dokonale všetky zvukové HD formáty. Je výsledkom dvojročného vývojového procesu a výskumu inžinierov značky COWON, ktorí sa pýšia viac ako 20-ročnou tradíciou produkcie audio komponentov.
Tento HiFi prehrávač využíva luxusný digitálny analógový prevodník (DAC) Burr-Brown PCM1792A, vďaka ktorému si bez problémov poradí aj so štúdiovými master nahrávkami formátov DSD128/64 a DXD v 24-bit/192 kHz rozlíšení.

Tvorca dokonalého zvuku

Ak vyžadujete naozajstný zvuk s vysokým rozlíšením, je PLENUE 1 tou najlepšou voľbou. Vo svojej kategórii poskytuje neprekonateľnú kombináciu vysokého odstupu signálu od šumu (120 dB), nepostrehnuteľného harmonického skreslenia (0,0006 %) a extrémne nízkeho presluchu (-134 dB). Vzhľadom na to, že ide o akusticky najdôležitejšie kritériá, mali by ste ich mať pri výbere vždy na pamäti.
Tvůrce dokonalého zvuku

Nekompromisná výkonnosť

Podstatnou prednosťou je vysoký výstupný výkon 2 Vrms, ktorý umožní bezproblémové pripojenie vysokoimpedančných slúchadiel bez externého zosilňovača. S podporou precízneho oscilátora TCXO a výnimočne nízkeho jitteru 1.0 ps si môžete byť istí nekompromisným zvukom za každých okolností.

SNR (120 dB)

SNR (120 dB)

Odstup signálu od šumu (SNR) označuje koľko šumu sa primieša k čistému zvukovému signálu. Vysoké hodnoty SNR znamenajú čistejšiu, a bez šumu vyladenú štúdiovú kvalitu zvuku.

Jitter (10-6)

Jitter (10-6)

Jitter meria kolísanie hodinového signálu, ktoré je spôsobené teplotou a ďalšími elektrickými vplyvmi. Nižšie hodnoty jitteru znamenajú menší vplyv vnútorných aj vonkajších faktorov na hodinový signál.

THD+N (0,0006 %)

THD+N (0,0006 %)

Celkové harmonické skreslenie a šum (THD+N) sú ukazovateľmi skreslenia signálu, ktoré spôsobili rôznorodé faktory, vrátane harmonických. Malá hodnota znamená nízky výskyt skreslenia na zdrojovom zariadení, a teda aj kvalitnejší zvuk.

Stereo přeslech (-134 dB)

Stereo presluch (-134 dB)

Stereofónny presluch (crosstalk) predstavuje stupeň interferencií medzi ľavým a pravým kanálom, zapríčineným elektromagnetickou indukciou. Nízka hodnota znamená menšie rušenie na jasné oddelenie ľavého a pravého kanála a kvalitnejší prednes.

JetEffect 7 - ďalšie kritérium pre skvelý zvuk

Kombinácia funkcií JetEffect 7 and BBE+ slúži na korekciu fázy a skreslenia, ktoré sú spôsobené fyzickými obmedzeniami prijímača alebo posluchového prostredia. Vďaka tomu je reprodukovaný zvuk podobný pôvodnej štúdiovej nahrávke. Okrem toho máte k dispozícii aj nástroj na vyladenie zvuku podľa vašich konkrétnych preferencií. Poslúžia na to rôznorodé BBE+ a EQ filtre.

10-pásmový EQ filter

Pokročilé funkcie na prispôsobenie frekvencie a šírky každého pásma.

BBE

Efekty s vysokým rozlíšením na zostrenie zvuku.

Mach3Bass

Bass booster na zvýraznenie extra nízkych frekvencií.

3D Surround

Trojrozmerný zvuk pre rozšírený pocit z priestoru.

MP Enhance

Obnovuje harmónie, ktoré boli stratené stratovou kompresiou.

Reverb (8 predvolieb)

Rôzne reverb efekty pre rozšírený realizmus.

Chorus (9 predvolieb)

Zaujímavé efekty, ktoré obohacujú výsledný prednes.

Výkonný hardvér a inteligentný softvér

Výpočtový výkon obstaráva silný dvojjadrový procesor Cortex A9 na frekvencii 1,2 GHz. Vďaka nemu je štart aj chod inštalovaného systému Linux rýchly a plynulý. Pre dátovo náročné 24-bitové súbory PCM, DXD a DSD je potrebná aj dostatočná úložná kapacita, tú tvorí rýchla 128 GB pamäť eMMC. V prípade potreby ju však môžete jednoducho rozšíriť až o ďalších 128 GB pomocou slotu micro SDXC. Zaujímavosťou je bezpochyby aj vstavaný optický výstup, vďaka ktorému môžete prehrávač pripojiť k externému dekodéru, respektíve domácej HiFi zostave.

Intuitívne GUI a 3,7" dotykový displej AMOLED

3,7" dotykový displej AMOLED žiari farbami a garantuje bezproblémovú čitateľnosť z ľubovoľného uhla. Intuitívne grafické používateľské rozhranie (GUI) maximálne uľahčuje obsluhu prehrávania. K dispozícii je množstvo rôznych dizajnov rozhrania, maticový prehliadač a stereofónny merač úrovne hlasitosti. Názvy skladieb, interpretov alebo zmienené texty piesní sú na displeji zobrazované vďaka pokročilým formátom LRC, LDB, Lyrics3 a ID3 Tag Lyrics. Samozrejmosťou je aj podpora rôznorodých playlistov, k dispozícii je však aj inteligentné vyhľadávanie, ktoré vám významne zjednoduší spustenie požadovanej skladby.

Kód:  JV665p1
Produktové číslo:  8809290182708

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01