Obnoviť stránku

COWON Plenue R+ 128 G strieborný

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

COWON Plenue R+ 128 G strieborný

PLENUE R je vlajkovou loďou medzi MP3 prehrávačmi. Disponuje nielen veľmi intuitívnym ovládaním, ale hlavne podporou veľkého množstva zvukových formátov a veľmi kvalitnou reprodukciou. Výdrž batérie dosahuje až 17 hodín, čo poskytuje dostatok času pre počúvanie po celý deň. Ovládanie je veľmi intuitívne a jednoduché vďaka veľkému dotykovému LED displeju. Dióda umiestnená na prednej strane prehrávača vás bude informovať o zdroji zvuku. S prehrávačom PLENUE R si vychutnáte HD hudbu vo formátoch, ako napríklad DSD alebo DXD.

Kľúčové vlastnosti MP3 prehrávača PLENUE R

  • Vysoká kvalita zvuku
  • Prehrávač podporuje veľké množstvo zvukových formátov
  • Intuitívne dotykové ovládanie
  • Prehrávač PLENUE R disponuje kvalitným Bluetooth kodekom
  • Dlhá výdrž batérie
  • Prehrávač je vyrobený z kvalitných materiálov

Vychutnajte si dokonalý zvuk

Prehrávač je vybavený najmodernejšou architektúrou od Texas Instruments, vďaka ktorej si vychutnáte zvuk v tej najlepšej kvalite. Pridaním špeciálneho signálu na výstup sa blokuje nepríjemný šum, ktorý vzniká pri prenose zvuku. Prehrávač taktiež podporuje kvalitný Bluetooth kodek aptX, vďaka ktorému si vychutnáte hudbu vo vysokej kvalite aj pri bezdrôtovom prenose.

 
Kód:  JV668
Produktové číslo:  8809290183316
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01