Obnoviť stránku

COWON Plenue J 64 GB Misty Ocean

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

COWON Plenue J 64 GB Misty Ocean

Prenosný hudobný prehrávač Plenue J od Cowon vychádza v mnohom zo svojich predchodcov. Vývojári dlho premýšľali, v čom tento model zásadne vylepšiť. Nakoniec prišli k tomu, že najlepšie bude vynechať na oko pekné vylepšenie dizajnu, a zamerať sa na to hlavné – teda na špičkovo čistý a kvalitný HD zvuk bez strát. Tento prémiový prehrávač tak nebudete chcieť pustiť z ruky. Je vybavený výkonným 24-bitovým DAC prevodníkom stereo zvuku, vlastnou 64 GB pamäťou, slotom pre microSD kartu a to všetko je zabalené do elegantného kovového tela.

Hlavné prednosti prehrávača Cowon Plenue J 64 GB Misty Ocean

  • Precízny HD zvuk bez strát kvality
  • Podpora beztrôtových hudobných kodekov a formátov
  • Pokročilý ekvalizér
  • Veľká 64 GB interná pamäť + slot pre microSD
  • Farebný dotykový displej
  • Špičkový kovový vzhľad
  • Minimalistický dizajn
  • Až 53 hodín prehrávania
  • Dostupný v dvojitom farebnom vyhotovení

Čím je Cowon Plenue J 64 GB Misty Ocean taký jedinečný?

Prehrávač prináša 24-bitový stereo zvuk s frekvenciou 192 kHz používaný aj v nahrávacích štúdiách. Jasnou prednosťou 24-bitového HD zvuku je absencia skreslenia a eliminovanie strát, ku ktorým inak pri digitálnych skladbách bežne dochádza. Má široký dynamický rozsah 144 dB a je tak najlepším „mostíkom“ medzi vami a originálnym hlasom vášho obľúbeného umelca. Prehrávač je plne kompatibilný s pestrou paletou kodekov a hudobných formátov, vrátane bezstratového AIFF. Rozumie si napríklad aj s FLAC, APE, WAV, MP3, WA, TTA a ďalšími. Pre vyladenie zvuku k vašej najvyššej spokojnosti je Plenue J Misty Ocean vybavený ekvalizérom JetEffect 5 a BBE+. Ide o výkonný 5-pásmový ekvalizér, s ktorým môžete jemne doladiť napríklad výšky, hĺbky či priestorový zvuk.

Silná batéria a elegantné kovové telo

Vďaka silnej batérii vás bude tento prehrávač zásobovať hudbou v MP3 až 53 hodín nepretržite alebo 27 hodín s režime HD zvuku. Batéria je spolu s ostatným hardvérom zabalená do krásneho elegantného kovového tela, ktoré nie je hrubšie ako 1 cm. Hrany sú len málo zaoblené a vyzerajú veľmi elegantne. K tomu prispieva aj minimálny rám displeja. S hmotnosťou necelých 100 g budete môcť Plenue J Misty Ocean nosiť neustále so sebou. Na ovládanie slúžia už známe tlačidlá, ale aj veľký farebný dotykový displej. Prehrávač je dostupný v dvojitom farebnom vyhotovení a osobitne možno k nemu dokúpiť aj štýlové kožené puzdro. Ak by vám pre uloženie hudby nestačila integrovaná 64 GB pamäť, jednoducho využijete slot pre microSD kartu.

Kód:  JV665p8
Produktové číslo:  8809290183361
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02