Obnoviť stránku

COWON iAudio U7 16 GB zlatý

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

COWON iAudio U7 16 GB zlatý

Unikátny dizajn prehrávača Cowon iAudio U7

Multifunkčný Flac prehrávač Cowon iAudio U7 na prvý pohľad zaujme pevnou a odolnou konštrukciou v elegantnom zlatom dizajne, ktorý pripomína brúsený diamant. Predná a zadná časť sú opatrené trojuholníkovým polyhedrálnym dizajnom, ktorý krásne odráža svetlo podľa uhla pohľadu a dodáva prehrávaču prémiový vzhľad.


Kľúčové vlastnosti Flac prehrávača Cowon iAudio U7 – 16 GB, zlatý

  • Niekoľko zariadení v jednom – MP3, FM rádio, USB disk a diktafón
  • Kompaktné rozmery
  • Pevná a odolná konštrukcia
  • Vybavený OLED displejom s rozlíšením 128 × 32 px
  • Podporuje formáty MP3, WMA, OGG, WAV a FLAC
  • Integrovaná batéria s výdržou až 15 hodín
  • Elegantné zlaté vyhotovenie
  • Hmotnosť len 17 g

Multifunkčné využitie

Prehrávač okrem klasických hudobných súborov MP3, OGG a WMA podporuje aj bezstratové formáty FLAC a WAV, takže si hudbu vychutnáte v tej najlepšej kvalite. K dispozícii je aj FM rádio s funkciou nahrávania na pohodlné ukladanie obľúbených skladieb alebo relácií do pamäte prehrávača. Nechýba ani diktafón a funkcia USB disku s kapacitou 16 GB.


Automatický časovač

Automatický časovač

Ak radi počúvate hudbu pred spaním, je prehrávač vybavený časovačom, pomocou ktorého nastavíte automatické vypnutie zariadenia po uplynutí stanovenej doby (10 až 60 minút).

Jasný OLED displej

Jasný OLED displej

Pre prehľadné zobrazenie informácií o prehrávaných skladbách a jednoduché nastavenie funkcií je prehrávač Cowon iAudio U7 vybavený jasným OLED displejom s vynikajúcou čitateľnosťou z akéhokoľvek uhla.

Kompaktný a ľahký

Kompaktný a ľahký

Kompaktný a ľahký prehrávač iAUDIO U7 váži iba 17 gramov. Je teda dostatočne malý na to, aby sa pohodlne ovládal jednou rukou a bez problémov prenášal napr. vo vrecku, alebo kabelke.

Pohodlný prenos súborov

Pohodlný prenos súborov

Pre rýchly prenos skladieb jednoducho zapojte prehrávač iAUDIO U7 do USB portu svojho počítača. Vďaka tomuto elegantnému riešeniu je prenášanie súborov maximálne pohodlné a zaobíde sa bez obťažujúcich káblov.

Používateľský ekvalizér

Používateľský ekvalizér

Aby bol zážitok z hudby úplne dokonalý, ponúka prehrávač 6 prednastavených EQ režimov – Rock, Funk, Hip Hop, Jazz, Classic a Techno. Okrem toho môžete nastaviť aj vlastný používateľský ekvalizér, vďaka čomu prispôsobíte zvukový výstup na mieru vášmu vkusu.

Repeat A/B

Repeat A/B

Vďaka funkcii Repeat A/B je prehrávač ideálny na efektívnejšie štúdium, vrátane počúvania a memorovania. Konkrétne sekcii môžete počúvať s nastavením požadovaného intervalu a počtu opakovaní.


Kód:  JV666g5e
Produktové číslo:  8809290183514
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02