Obnoviť stránku

COWON iAudio U7 16 GB čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

COWON iAudio U7 16 GB čierny

Unikátny dizajn FLAC prehrávača COWON iAudio U7

Multifunkčný FLAC prehrávač Cowon iAudio U7 vás na prvý pohľad zaujme pevnou a odolnou konštrukciou s elegantným čiernym dizajnom, ktorý pripomína brúsený diamant. Predná a zadná časť puzdra má trojuholníkový polyhedrálny dizajn, ktorý krásne odráža svetlo podľa uhla pohľadu a dodáva prehrávaču prémiový vzhľad.


Kľúčové vlastnosti FLAC prehrávača COWON iAudio U7 – 16 GB, čierny

  • Niekoľko zariadení v jednom – MP3, FM rádio, USB disk a diktafón
  • Kompaktné rozmery
  • Pevná a odolná konštrukcia
  • Vybavený OLED displejom s rozlíšením 128 × 32 px
  • Podporuje formáty MP3, WMA, OGG, WAV a FLAC
  • Integrovaná batéria s kapacitou až 15 hodín;
  • Elegantné čierne vyhotovenie
  • Hmotnosť len 17 g

Multifunkčné využitie FLAC prehrávača COWON iAudio U7

FLAC prehrávač COWON iAudio U7 okrem klasických hudobných súborov MP3, OGG a WMA podporuje aj bezstratové formáty FLAC a WAV, takže si hudbu vychutnáte v tej najlepšej kvalite. K dispozícii je aj FM rádio s funkciou nahrávania pre pohodlné ukladanie obľúbených skladieb alebo relácií do pamäte prehrávača. Nechýba ani diktafón a funkcia USB disku s kapacitou 16 GB.


Automatický časovač

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Automatický časovač FLAC prehrávača COWON iAudio U7

Ak radi počúvate hudbu pred spaním, je FLAC prehrávač COWON iAudio U7 vybavený časovačom, pomocou ktorého nastavíte automatické vypnutie zariadenia po uplynutí stanovenej doby (10 až 60 minút).

Jasný OLED displej

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Jasný OLED displej FLAC prehrávača COWON iAudio U7

Pre prehľadné zobrazenie informácií o prehrávaných skladbách a jednoduché nastavenie funkcií je FLAC prehrávač Cowon iAudio U7 vybavený jasným OLED displejom s vynikajúcou čitateľnosťou z akéhokoľvek uhla.

Kompaktný a ľahký

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kompaktný a ľahký FLAC prehrávač COWON iAudio U7

Kompaktný a ľahký FLAC prehrávač COWON iAudio U7 váži iba 17 gramov. Je teda dostatočne malý na to, aby sa pohodlne ovládal jednou rukou a ľahko prenášal napríklad vo vrecku, alebo kabelke.

USB úložisko

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Pohodlný prenos súborov

Na rýchly prenos skladieb jednoducho zapojte FLAC prehrávač COWON iAudio U7 do USB portu svojho počítača. Vďaka tomuto elegantnému riešeniu je prenášanie súborov maximálne pohodlné a zaobíde sa bez prekážajúcich káblov.

Použivatelský ekvalizér

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Používateľský ekvalizér

Aby bol zážitok z hudby úplne dokonalý, ponúka FLAC prehrávač COWON iAudio U7 6 nastavených EQ režimov – Rock, Funk, Hip Hop, Jazz, Classic a Techno. Okrem toho môžete nastaviť aj vlastný používateľský ekvalizér, vďaka čomu prispôsobíte zvukový výstup na mieru vášmu vkusu.

Repeat A/B

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Repeat A/B

Vďaka funkcii Repeat A/B je FLAC prehrávač COWON iAudio U7 ideálny na efektívnejšie štúdium, vrátane počúvania a memorovania. Konkrétne sekcie môžete počúvať s nastavením požadovaného intervalu a počtu opakovaní.

Kód:  JV666g5d
Produktové číslo:  8809290183507
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18