Obnoviť stránku

COWIN E7 čierne

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

COWIN E7 čierne

COWIN E7 ponúkajú ničím nerušené počúvanie hudby pri perfektnej zvukovej kvalite. Od počúvania hudby či sledovania filmov vás so slúchadlami už nič nevyruší. Jasné výšky a presné hlboké basy ocenia aj nároční používatelia. Bezdrôtová technológia Bluetooth 4.0 s dosahom až 10 m pritom umožní slobodné počúvanie bez nutnosti akýchkoľvek káblov. Pripojením 1,2 m dlhého kábla potom môžete počúvať hudbu klasicky cez kábel. Vďaka svojej flexibilite sa slúchadlá prispôsobia každému a skutočne skvele držia. Sú vybavené špeciálnym nastaviteľným náhlavníkom s vystužením a mäkkými otočnými náušníkmi, ktoré takmer ani neucítite.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel COWIN E7

  • Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom
  • COWIN E7 ponúka skutočne veľmi čistý zvuk
  • S bezdrôtovou technológiou Bluetooth 4.0 s dosahom 10 m
  • Až 30 hodín počúvania hudby
  • Nastaviteľný náhlavník s vystužením
  • Mäkké otočné náušníky
  • Ovládanie priamo na slúchadlách
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Až 30 hodín počúvania hudby

So slúchadlami COWIN E7 si môžete vychutnávať až 30 h počúvania. Sú totiž vybavené vstavanou Li-Ion nabíjateľnou batériou s kapacitou 750 mAh. Nabíjanie, ktoré trvá 2 hodiny, pritom prebieha cez USB kábel.

Slúchadlá s integrovaným mikrofónom

Zabudovaný mikrofón umožňuje využívať slúchadlá Cowin tiež pre pohodlné handsfree hovory. Priamo na slúchadlách je umiestnené ovládanie, pomocou ktorého môžete prepínať skladby, nastavovať hlasitosť a prijímať hovory. Všetko dokonale ľahké na komfortné používanie. Zabudnúť nemožno ani moderný dizajn, ktorým slúchadlá zaujmú už na prvý pohľad. Vychutnajte si perfektne čistý zvuk vďaka COWIN E7.

Hmotnosť:
680 g

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  COW001a
Produktové číslo:  E7NOANC-BLACK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07