Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

COWIN E7 ANC červené

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

COWIN E7 ANC červené

Bezdrôtové slúchadlá COWIN E7 ANC ponúkajú ničím nerušené počúvanie hudby pri dokonalej zvukovej kvalite. Od počúvania hudby či sledovania filmov vás so slúchadlami už nič nevyruší. Disponujú totiž špeciálnou technológiou aktívneho potlačenia šumu ANC, ktorá neustále vyhľadáva a súčasne blokuje všetky externé zvuky. Do ušných bubienkov tak prúdi iba precízne čistý zvuk. Jasné výšky a presné hlboké basy pritom ocenia aj nároční používatelia. Bezdrôtová technológia Bluetooth 4.0 s dosahom až 10 m umožní slobodné počúvanie bez nutnosti akýchkoľvek káblov.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel COWIN E7 ANC červených

  • Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom
  • So špeciálnou technológiou aktívneho potlačenia šumu
  • COWIN E7 ANC ponúkajú skutočne precízne čistý zvuk
  • S bezdrôtovou technológiou Bluetooth 4.0 s dosahom 10 m
  • Až 30 hodín počúvania hudby
  • Nastaviteľný náhlavník s čalúnením
  • Mäkké otočné náušníky s odvzdušnením
  • Ovládanie priamo na slúchadlách
  • Farebné vyhotovenie: červené

Až 30 hodín počúvania hudby

So slúchadlami COWINE7 ANC si môžete vychutnávať až 30 h počúvania. Sú totiž vybavené vstavanou Li-Ion nabíjateľnou batériou s kapacitou 750 mAh. Nabíjanie, ktoré trvá 2 hodiny, pritom prebieha cez USB kábel.

Dokonale komfortné

Vďaka svojej flexibilite sa slúchadlá prispôsobia každému a skutočne skvele držia. Sú opatrené špeciálnym nastaviteľným náhlavníkom s čalúnením a mäkkými otočnými náušníky s pokročilým odvzdušnením, ktoré sú odolné nárazu. K maximálnemu komfortu pri počúvaní hudby prispeje tiež bezdrôtová technológia. Pripojením 1,2 m dlhého kábla potom môžete počúvať hudbu klasicky cez kábel.

Slúchadlá s integrovaným mikrofónom

Zabudovaný mikrofón umožňuje využívať slúchadlá COWIN E7 ANC tiež pre pohodlné handsfree hovory. Priamo na slúchadlách je umiestnené ovládanie, pomocou ktorého môžete prepínať skladby, nastavovať hlasitosť i prijímať hovory. Všetko dokonale ľahké pre komfortné používanie. Opomenúť nemožno ani moderný dizajn, ktorým slúchadlá zaujmú už na prvý pohľad. Vychutnajte si dokonale čistý zvuk a ničím nerušené počúvanie hudby vďaka bezdrôtovým slúchadlám COWIN E7 ANC.

Hmotnosť:
680 g


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Červená

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie NFC
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 90 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie

Hmotnosť

Hmotnosť 680 g
Kód:  COW002c
Produktové číslo:  E7ANC-RED
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04