Obnoviť stránku

Cougar Keyboard Attack X3 Brown UK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cougar Keyboard Attack X3 Brown UK

Jedinečná klávesnica Attack X3 je splneným snom hráčov počítačových hier. Ergonomický tvar, podsvietenie, precízne spracovanie a celá kopa hardvérových aj softvérových riešení ušitých priamo na mieru hráčom, pre ktorých je kvalitné ovládanie základom úspechu vo vypätých bitkách a napínavých súbojoch. Robustná klávesnica vám dovolí ovládnuť bojisko s istotou a presnosťou. Kvalitné, odolné prevedenie vás nesklame, unikátne mechanické riešenie klávesov zaistí bleskové a bezchybné reakcie.

Kľúčové vlastnosti

  • Mechanicky zaistená odolnosť a odozva
  • Ergonomicky tvarovaná
  • Nastaviteľné hráčske profily
  • Vlastná pamäť pre uchovanie nastavení
  • Pútavé podsvietenie klávesov
  • Programovateľné tlačidlá

Unikátne mechanické riešenia

Najväčšou výsadou klávesnice je konštrukcia s premyslenou mechanikou. Tá zabezpečuje odolnosť, komfort a presnosť, ale predovšetkým okamžitú odozvu klávesov. Mechanické riešenie Cherry MX, založené na systéme niekoľkých prepracovaných dielov pod každým tlačidlom, zaistí odozvu len 1 ms. K pevnej a stabilnej konštrukcii klávesnice prispieva aj vnútorná hliníková kostra.

Funkcie stvorené pre hráčov

Klávesnica disponuje podsvietením s nastaviteľnou intenzitou. Je dodávaná s programovým riešením, vďaka ktorému prispôsobíte ovládanie hry podľa vlastných potrieb. K tomu je k dispozícii desať programovateľných klávesov a trojica konfiguračných módov, ktoré klávesnica uloží do vlastnej pamäte - môžete ju zapojiť do iného počítača a nastavenia nestratíte. Ani multimediálne tlačidlá pochopiteľne nechýbajú.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Anglická
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy

Typ spínača

Typ spínača Cherry MX Brown

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 46,7 cm (467 mm)
Výška 4 cm (40 mm)
Kód:  MH905a1
Produktové číslo:  37AX3M4SB.0011

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03