Obnoviť stránku

Cougar 450K CZ

4,3 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cougar 450K CZ

Elegantná herná klávesnica od spoločnosti Cougar sa stane vynikajúcim a nadčasovým dizajnovým doplnkom každého stolového počítača. Jej hráčsky profil a kvalitné klávesy nielenže vyzerajú naozaj luxusne, ale vynikajú aj tichým stiskom a pre dotyk príjemným povrchom. Táto klávesnica vám prináša všetky funkcie, ktoré by ste očakávali od herných high-end klávesníc, avšak za oveľa prijateľnejšiu obstarávaciu cenu než ponúka konkurencia.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezkonkurenčný pomer ceny a výkonu
  • Elegantný dizajn a prepracované telo klávesnice
  • Technológia Anti-Ghosting (6 klávesov)
  • Hybridné mechanické klávesy
  • Multimediálne klávesy
  • Podsvietenie v troch rôznych farbách
  • Odolná proti striekajúcej vode
  • Gumové nožičky

Kráľom klávesov

Pokročilý anti-ghosting zaistí, aby ste dokázali naraz stlačiť toľko tlačidiel, koľko máte prstov na oboch rukách. Každá klávesa je zaregistrovaná v správnom poradí, a pomôže vám tak k víťaznej hre. Pomocou používateľsky prívetivého rozhrania COUGAR UIX možno uložiť do vnútornej pamäte až 3 profily s nastaveniami. Hybridné mechanické klávesy sú veľmi pohodlné a trvanlivé. Trojfarebné podsvietenie poslúži pri nočných výpravách a zároveň sa vizuálne odlíšite. Posuňte vaše herné vravy na úplne iný level, než ste boli zvyknutí. Používateľov určite poteší skutočnosť, že klávesnica je odolná proti striekajúcej vode. 

Pripravená na intenzívne hranie

Spodná časť klávesnice je vybavená protišmykovými prvkami, takže počas hrania zostane pevne na svojom mieste. K počítaču ju pripojíte USB konektorom na 1,8 metra dlhom kábly. Klávesnicu nie je potreba nijako dlho inštalovať. Stačí ju zapojiť a je okamžite pripravená na hranie. 

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Česká, Slovenská
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 47 cm (470 mm)
Výška 4 cm (40 mm)
Kód:  MH9050
Produktové číslo:  37450XNMB.0020

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13