Obnoviť stránku

COTEetCI 4D sklo s celoplošným lepením s čiernym lemom pre Apple Watch 6 40 mm

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

COTEetCI 4D sklo s celoplošným lepením s čiernym lemom pre Apple Watch 6 40 mm

Displej vášho zariadenia sa môže aj napriek veľkej pozornosti znenazdania narušiť, napríklad tak, že sa vám ho podarí nechcene zhodiť na zem. Ako riešenie tohto problému bolo vyvinuté ochranné sklo COTEetCI 4D sklo s celoplošným lepením s čiernym lemom pre Apple Watch 6 40 mm. Jeho vonkajšia úprava zabraňuje zachytávaniu nežiaducich odtlačkov prstov. Vďaka tvrdenému sklu COTEetCI tak bude displej vášho zariadenia vždy v bezpečí.

  • Ochranné sklo poskytuje trikrát lepšiu ochranu ako tenká fólia 
  • Ochranné sklo neobmedzuje citlivosť dotyku 
  • COTEetCI 4D sklo s celoplošným lepením s čiernym lemom pre Apple Watch 6 40 mm sa jednoducho aplikuje

Hrany sklíčka COTEetCI odstávajú, aby bol displej chránený pred prasknutím. V prípade nárazu hodiniek sklo absorbuje všetky nárazy a medzera medzi hodinkami a ochranným sklom zabraňuje prasknutiu displeja. To môže viesť k väčšiemu rozbitiu ochranného skla. Keďže ide o ochranné sklo, citlivosť dotyku cez ochranné sklo je o niečo nižšia ako pri dotyku samotného displeja.

Parametre a špecifikácia

Typ

Materiál ochrany displeja Sklo
Kód:  COTEe26
Produktové číslo:  CS2226-40

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12