Obnoviť stránku

Corsair Vengeance MM200 Wide

4,5 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Corsair Vengeance MM200 Wide

Kvalitná podložka pod myš Corsair kombinujúci moderné technológie a precízne spracovanie pre čo najdokonalejší herný pôžitok. Je tvorená matnú tkaninou s mikroskopickým rozptylom optimalizovanú pre laserové aj optické myši a zaručuje tak perfektné snímanie, konzistentné čítanie a presné ovládanie. Tkanina tvorí hladký povrch ideálny pre rýchle pohyby myšou napríklad počas divokých prestreliek pri hraní akčných hier.
Snímacia vrstva leží na 1,5 mm hrubé spodnej vrstve vyrobené z prírodného kaučuku, ktorá sa vďaka svojej priľnavosti počas hrania nehne ani o piaď a nehrozí tak žiadne vlnenie či posúvanie. Širokouhlé prevedenie zase prináša viac herného priestoru a takmer vylučuje možnosť vyjdenie myši mimo podložku počas hrania. Navrhnutá bola predovšetkým pre používanie v kombinácii s hernou myšou, dokáže ale spoľahlivo snímať aj pri kombinácii s akoukoľvek inou.
Parametre a špecifikácie:
Prevedenie:
Farba: čierna
Materiál hornej vrstvy: tkanina
Materiál spodnej vrstvy: prírodný kaučuk
Rozmery: 430 x 280 x 2 mm
Hmotnosť: 172 g
Kód:  CO102d
Produktové číslo:  CH-9000015-WW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12