Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Corsair Quiet edition AF140

4,8 51 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair Quiet edition AF140

Ventilátor Corsair Air AF140 High Performance je vybavený jedenástimi extrémne tenkými a špecificky tvarovanými lopatkami, vďaka ktorým zaisťuje vysoký prietok vzduchu. Gumové rohy sa navyše starajú o výrazné zníženie vibrácií na úplné minimum. Ventilátor využíva inovatívne hydraulická ložiská, ktoré sú dokonale tiché a zabezpečujú maximálne spoľahlivú prevádzku. Rýchlosť otáčok pre nepočuteľnú prevádzku si potom môžete zaistiť pripojením dodávaného odporu.
Modely AF poskytujú vynikajúci výkon v ľubovoľných priestoroch s aspoň 3cm priestorom na inštaláciu. Sú ideálne na montáž na zadnú alebo hornú stenu skrine, kde zaistia výfuk teplého vzduchu z počítača. Rovnako ako na inštaláciu do prednej alebo bočnej steny, kde sa postarajú o sanie. Inštalovať ich môžete tiež priamo na chladiče CPU pre dodatočné zvýšenie efektivity nasávania vzduchu do ich rebrovania. To všetko v exkluzívnom dizajne, ktorý si môžete navyše upraviť tromi farebnými krúžkami dodávanými v balení.
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Ložiská: pokročilá hydraulická
Hlučnosť: 24 dBA
Prietok vzduchu: 67,8 CFM
Statický tlak: 0,84 mm/H2O
Rýchlosť: 1150 ot./Min.
Prevedenie:
Rozmery: 140 x 140 x 25 mm
Hmotnosť: 240 g
Štandardné balenie:
AF140 High Performance Airflow Fan
Tri farebné krúžky (červená/modrá/biela)
Montážne skrutky
Odpor na zníženie rýchlosti otáčok

Parametre a špecifikácia

Parametre

Chladenie Vzduchom

Podsvietenie

Farba podsvietenia Bez podsvietenia

Rýchlosť ventilátorov

Maximálna hlučnosť 24 dB
Prietok vzduchu 67,8 CFM (115,19 m3/h)
Regulácia otáčok Bez regulácie otáčok

Rozmery

Veľkosť ventilátora 140 × 140 mm
Hĺbka 25 mm
Kód:  UY007i
Produktové číslo:  CO-9050009-WW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14