Obnoviť stránku

Corsair Neutron XTi Series 7mm 240GB

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair Neutron XTi Series 7mm 240GB

SSD radu Neutron XTi je úložisko navrhnuté pre potreby herných nadšencov a profesionálov, ktorí trávia pri počítači rad hodín v náročných projektoch. Vďaka ultra vysokým prenosovým rýchlostiam, ktoré zostávajú konštantné naprieč najrôznejšími požiadavkami, už nestratíte čas, prípadne rovno nervy, čakaním na načítanie alebo zápis dát.

kľúčové vlastnosti

  • Výnimočne rýchle úložisko
  • Konzistentný výkon vo všetkých prípadoch
  • Pokročilá ochrana dát
  • Až o 95% nižšia spotreba energie
  • Spoľahlivosť cenená 5-ročnú zárukou

myslia napred

Vďaka rozšírenej vyrovnávacej pamäte a novému radičmi sa 4jádrovým procesorom disk nezaskočí náhodné čítanie ani zápis, ktorého hodnoty sú nemenej pozoruhodné. Neutrón XTi je tak pripravený na prácu s nekomprimovaným Full HD aj 4K videom rovnako dobre ako na hranie počítačových hier s maximálnou úrovňou detailov. V žiadnom prípade nebudete musieť čakať ani o chvíľu dlhšie, než je nutné. Konečne sa prejaví sila hardvéru vášho stroja bez prekážok.

Kód:  DO103c3c
Produktové číslo:  CSSD-N240GBXTI

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13