Obnoviť stránku

Corsair Neutron GTX Series 120GB 7mm

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair Neutron GTX Series 120GB 7mm

SSD disk Corsair z prvotriednej série Neutron GTX je stvorený pre nekompromisný výkon pri skladovaní 120 GB dát.Nový radič Lamda sa zaslúži v tejto GTX verzii o enormný prístupovú rýchlosť pri práci s malými dátovými blokmi, ale bude aj veľmi rýchly pri kontinuálnom prenose.Najväčšou prednosťou je optimalizácia pre komprimované typy súborov zahŕňajúci obrázky, zvukové súbory a predovšetkým video.
Disk je stvorený pre 2,5 "pozíciu so zníženou výškou na 7 mm, a tak sa vojde aj do veľmi kompaktných notebookov či iných malých zariadeniach.Je dodávaný s redukciou do 3,5 "pozície, čím ho možno inštalovať aj do stolného počítača.Vzhľadom k tomu, že SSD nemajú žiadne pohyblivé časti, môžu zvládnuť nárazy, vibrácie aj teplotné zmeny ďaleko lepšie ako tradičné pevné disky.To je dôležité pre stolové PC a absolútne zásadné pre notebooky.
Parametre a špecifikácie:
Formát:
2,5 "(7 mm)
Kapacita:
120 GB
Rýchlosť:
Čítanie: až 550 MB/s
Zápis: až 470 MB/s
Náhodný zápis (4 KB): až 84 000 IOPS
Radič:
Lamda
Cache:
128 MB
MTBF:
2 milhodín
Spotreba:
Aktívne: 4,6 W
Nečinný: 0,6 W
Funkcia:
TRIM
Rozhranie:
SATA III
Rozmery:
69,85 x 100,3 x 7 mm
Príslušenstvo:
Redukcia do 3,5 "pozície
Kód:  DO102p3b1
Produktové číslo:  CSSD-N120GBGTXB-BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09