Obnoviť stránku

Corsair Gaming MM200 Extended Edition

Príslušenstvo k tovaru

Corsair Gaming MM200 Extended Edition

Kvalitná podložka pod myš Corsair kombinuje moderné technológie a precízne spracovanie, pre čo najdokonalejší herný pôžitok. Je tvorená matným povrchom s mikroskopickým rozptylom optimalizovanú pre laserové aj optické myši, a zaručuje tak perfektné snímanie, konzistentné čítanie a presné ovládanie . Tkanina tvorí hladký povrch ideálny pre rýchle pohyby myší napríklad počas divokých prestreliek pri hraní akčných hier.
Snímacia vrstva leží na 2,5 mm hrubé spodnej vrstve vyrobené z prírodného kaučuku. Vďaka svojej priľnavosti sa počas hrania nehne ani o piaď , A nehrozí tak žiadne vlnenia, posúvanie ani zničenie dosky stola. Mimoriadne rozmerné prevedenie zase prináša viac herného priestoru a takmer vylučuje možnosť vyjdenie myši mimo podložku počas hrania. Navrhnutá bola predovšetkým pre používanie v kombinácii s hernou myšou, dokáže ale spoľahlivo snímať aj pri kombinácii s akoukoľvek inou.
Parametre a špecifikácie:

Materiál:
Spodná vrstva: prírodný kaučuk

Rozmery:
930 x 300 x 3 mm

Kód:  CO102d4
Produktové číslo:  CH-9000086-WW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12