Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Corsair K65 RGB Rapidfire Cherry MX Speed – US

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair K65 RGB Rapidfire Cherry MX Speed – US

K65 je kompaktná, napriek tomu výkonná herná klávesnica s mechanickými spínačmi pre cestujúcich hráčov alebo každého, kto chce ušetriť miesto na stole. Vďaka menším rozmerom lepšie sadne do batoha či tašky a ponúka väčší priestor na pohyb myši. Klávesy sú v štandardnom rozložení a plnej veľkosti, ale došlo k odstráneniu numerického bloku, ktorý je pre hry spravidla nepotrebný. Získate pôsobivo vyzerajúce telo spevnené leteckým hliníkom, s ním spojenú nízku hmotnosť a vysokú odolnosť, ale tiež prvky nutné pre herné úspechy.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktná klávesnica špecializovaná na hranie
  • Odolné a ľahké vyhotovenie (letecký hliník)
  • Extra hladký a rýchly chod bez hmatovej odozvy a zvuku (Cherry MX Speed)
  • Vlastné makrá uložené v zabudovanej pamäti
  • Záznam súčasného stlačenia viacerých klávesov (100 % antighosting)
  • RGB podsvietenie (16,8 mil. farieb) s voliteľnou intenzitou
  • Podsvietenie nastaviteľné pre každý kláves zvlášť
  • Plynulé RGB animácie
  • US rozloženie klávesov

Klávesy na hranie

Na hry sa vám budú hodiť spínače Cherry MX s dlhou životnosťou a 100 % antighostingom, aby sa zaznamenalo každé stlačenie tlačidla, aj keď stlačíte viac tlačidiel naraz. Priraďte klávesom makrá na každú situáciu a majte ich stále pripravené. Vďaka vstavanej pamäti budú funkcie pripravené, nech ju zapojíte kamkoľvek.

Neobmedzené prispôsobenie podsvietenia

Každý kláves je podsvietený zvlášť, takže si možno vybrať, či majú byť podsvietené všetky klávesy alebo nechať podsvietené len tie, ktoré pri hraní svojej obľúbenej hry potrebujete. Každému z klávesov priradíte jedinečné podsvietenie z palety 16,8 mil. farieb. Podsvietenie klávesnice je navyše regulovateľné. Môžete si tak nastaviť vlastnú úroveň intenzity podsvietenia.

Cherry MX Speed

Jej najsilnejšou vlastnosťou sú však vysokokvalitné mechanické spínače CHERRY MX so životnosťou až 50 miliónov stlačení. Klávesy Cherry MX Speed sú jedinečné neuveriteľnou rýchlosťou odozvy. Na stlačenie je potrebná minimálna sila a efekt sa prejaví počas milisekúnd. Lineárna charakteristika poskytuje nielen úplne hladké stlačenie klávesu, ale oproti Cheer MX Red má tiež nižšiu výšku tlačidiel. Tým sú viac univerzálne a osvedčia sa ako pri hraní, tak aj pri písaní dlhých textov.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Americká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 35,5 cm (355 mm)
Výška 3,8 cm (38 mm)
Kód:  CO001c9n
Produktové číslo:  CH-9110014-NA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07