Obnoviť stránku

Corsair Force Series MP500 240 GB

5 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Corsair Force Series MP500 240 GB

SSD disk novej generácie je menší a hlavne rádovo výkonnejší vo všetkých „disciplínach“, aby nadchol aj používateľov, ktorým bežnž SSD disk nestačí. Séria MP500 prinesie bleskurýchle načítanie najnáročnejších aplikácií a prístup k veľkým i malým súborom bez čakania, takže si lepšie udržíte pracovné či herné naladenie vašej mysle. Vyššia produktivita v oboch prípadoch na seba nenechá dlho čakať. Už žiadne otravné čakanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Enormne výkonné SSD
  • Veľmi kompaktné vyhotovenie
  • Najrýchlejšie možné rozhranie
  • Technológia na predĺženie životnosti

Nové limity s NVME

Disk využíva k dátovým prenosom najnovšie rozhranie NVME, ktoré nájdete vo výkonných notebookoch, ultrabookoch aj v niektorých výkonných stolných počítoch. Vďaka priamemu napojeniu na PCI Express dosahuje pôsobivé šírky pásma. Oproti bežne používanému SATA 3 je rýchlosť až 4-násobná, takže má NVME skutočný potenciál na bleskurýchle prenosy.

 
Kód:  DO104c3d
Produktové číslo:  CSSD-F240GBMP500

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07