Obnoviť stránku

CorelDRAW Home & Student Suite 2018

4,0 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CorelDRAW Home & Student Suite 2018

Na jednom mieste nájdete grafické nástroje pre tvorbu domácich a školských projektov, letákov s fotografiami, webového obsahu, log a mnoho ďalšieho. Cenovo dostupný all-in-one softvér CorelDRAW Home & Student Suite 2018 sa odvďačí študentom aj nadšencom. S univerzálnymi vzdelávacími podkladmi a rýchlym sprievodcom sa ihneď zapoja aj začiatočníci. K dispozícii je rozsiahla súprava nástrojov pre grafiku, ilustráciu, trasovanie, úpravy fotografií, webu a umenia.

Kľúčové vlastnosti CorelDRAW Home & Student Suite 2018

  • Tvorba loga, informačného bulletinu, fotografických projektov, webového obsahu...
  • Nové dotykové prostredie
  • Rozšírený rozsah vzdelávacích zdrojov
  • Podporované rozlíšenie až 4K Ultra a systém Windows 10
  • Priame publikovanie do WordPress

Jednoduchšie práce na všetkých úlohách

Dokončite svoje projekty s minimálnym úsilím. Vďaka rozsiahlej kompatibilite a podpore súborov je možné okamžite tlačiť alebo zdieľať v obľúbených formátoch. Prepracovaný pracovný priestor CorelDRAW Home & Student Suite 2018 sa dočkal značnej optimalizácie. Má rýchlejšiu odozvu a prispôsobenie pre citlivejšie ovládanie dotykmi a stylus. Perfektné dokončenie projektov podporuje plná podpora Windows 10, zobrazenie na viacerých monitoroch a využitie displeja s rozlíšením až 4K Ultra HD.

Výkonné funkcie pre editáciu fotografií

Využite čo najviac zhotovených fotografií. Chvíľka strávená s ľahko použiteľnými nástrojmi CorelDRAW Home & Student Suite 2018 dotiahne snímku k dokonalosti. Zmeníte veľkosť, aplikujete orezanie alebo špeciálne efekty v širokej ponuke. S novým automatickým zarovnaním otočíte krivé zábery a inteligentne upravíte perspektívu fotografie. Novinkou je tiež efekt perspektívy. Rýchlo vytvorte ilúziu vzdialenosti a hĺbky v bitmapách, vektorových objektoch alebo obom priamo vo výkresovom okne.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Produkt Corel DRAW

Typ licencie

Typ licencie Fyzická licencia

Licencia

Spôsob licencovania Trvalá licencia
Počet zariadení 1
Počet mobilných zariadení 0
Počet PC/Mac 1

Kompatibilita

Typ zariadenia PC
Operačný systém Windows

Jazyková verzia

Jazyková verzia CZ, PL

Typ softvéru

Typ softvéru Vektorová grafika, Úprava fotografií
Kód:  SWKC0003
Produktové číslo:  CDHS2018CZPLMBEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03