Obnoviť stránku

Cordless Car Vacuum Cleaner

3,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cordless Car Vacuum Cleaner

Pokiaľ zháňate vysávač do auta, ktorý bude malý, ľahký a zároveň výkonný, tak u Cordless Car Vacuum Cleaner nešliapnete vedľa. Vďaka výkonu 80 W vyčistíte svoje autosedačky a ďalšie priestory nielen od omrviniek, ale vysajete aj vlasy a zvieracie chlpy. Takto výkonne môžete vysávať dokonca viac ako 12 minút na jedno nabitieIndikátor batérie vás informuje o stave nabitia a ovládanie vysávača je úplne jednoduché, využijete naň iba jediné tlačidlo. Vo výbave autovysávača Cordless Car Vacuum Cleaner nechýba HEPA filter a dvojdielna vysúvacia sacia hubica pre rôzne druhy povrchov. Vďaka veľmi kompaktným rozmerom môžete voziť vysávač kľudne v dvierkach svojho auta, ale poslúži vám tiež v domácnosti, kde sa dostane aj do miest, kam bežný vysávač nie. Navyše je Cordless Car Vacuum Cleaner vybavený LED osvetlením, s ktorým budete mať dokonalý prehľad aj v úzkych štrbinách či tmavých kútoch.


Kľúčové vlastnosti autovysávača Cordless Car Vacuum Cleaner

  • Ručný vysávač s určením predovšetkým na čistenie interiérov automobilov
  • Využiť možno ale aj v domácnosti, napr. na ťažko dostupné priestory či vysatie neporiadku z klávesnice
  • Kompaktné rozmery ho dovoľujú voziť nielen v kufri auta, ale aj v držiaku na fľaše či priehradke vo dverách
  • Celkový výkon 80 W
  • Autovysávač Cordless Car Vacuum Cleaner dokáže vysávať viac ako 12 minút na jedno nabitie
  • Kompaktný vysávač disponuje HEPA filtrom
  • Dvojdielna vysúvacia sacia hubica poslúži na vysávanie rôznych priestorov a povrchov
  • Kvalitné spracovanie vysávača bez viditeľných skrutiek
  • Cordless Car Vacuum Cleaner je navrhnutý tak, aby sa na ňom nedržal žiadny prach
  • Jednoduché ovládanie pomocou jediného tlačidla
  • S indikátorom batérie budete mať prehľad o stave nabitia autovysávača Cordless Car Vacuum Cleaner
  • Vďaka LED osvetleniu zo spodnej strany vysávača objavíte všetky nečistoty aj na horšie viditeľných miestach či pri horších svetelných podmienkach
  • Ručný vysávač Cordless Car Vacuum Cleaner disponuje malými rozmermi 70 × 70 × 300 mm a zanedbateľnou váhou 560 g


Vysávač do auta - Cordless Car Vacuum Cleaner


Stvorený na čistenie interiéru vášho auta

Ručný vysávač Cordless Car Vacuum Cleaner je špeciálne určený predovšetkým pre interiéry automobilov, ale využijete ho aj na širokej škále ďalších miest, vrátane vašej domácnosti. Vďaka tomu, že vysávač Cordless Car Vacuum Cleaner funguje na batériu, si ho ľahko odnesiete kamkoľvek, takže upratovanie môžete vykonávať aj na záhrade, na chate alebo pokojne priamo na benzínke.

S vysávačom Cordless Car Vacuum Cleaner povysávate celé auto na jedno nabitie

So svojím unikátnym výkonom 80 W vysaje Cordless Car Vacuum Cleaner perfektne všetky nečistoty, s akými príde do styku, a takto výkonne dokáže vysávať viac ako 12 minút vďaka Li-ion nabíjacej batérii s kapacitou 2 000 mAh. Na jedno nabitie s ním spoľahlivo vysajete všetky sedačky, koberce a stihnete aj úzke a horšie prístupné priestory. Vo výbave má ručný autovysávač Cordless Car Vacuum Cleaner tiež HEPA filter a dvojdielnu vysúvaciu saciu hubicu pre rôzne druhy povrchov.

Multifunkčné využitie autovysávača Cordless Car Vacuum Cleaner

S ručným vysávačom Cordless Car Vacuum Cleaner sa nemusíte obmedzovať len na vysávanie auta, ale môžete sa vrhnúť aj do kompletného upratovania vášho domovaPerfektne vyčistí od omrviniek a prachu váš stôl či poličky, vysaje napadané nečistoty z klávesnice alebo vám pomôže upratať ťažko prístupné a úzke priestory, kam sa s bežným veľkým vysávačom nedostanete.

Kvalitné vyhotovenie a dômyselný dizajn

Autovysávač Cordless Car Vacuum Cleaner disponuje veľmi kvalitným spracovaním, lebo bol šikovne navrhnutý tak, aby žiadne skrutky neboli vidieť a nekazili tak jeho estetický dojem ani funkčnosť. Navyše sa jeho tvar a povrch pýši štýlovým vyhotovením, na ktorom sa nezdržiava prachS indikátorom batérie si budete vždy istí, kedy je ručný vysávač Cordless Car Vacuum Cleaner plne nabitý a pripravený na použitie. Ovládať tento autovysávač je úplne jednoduché a intuitívne, poslúži vám na to iba jediné tlačidlo.

Ručný autovysávač Cordless Car Vacuum Cleaner zaberie miniumum miesta

Kompaktný vysávač Cordless Car Vacuum Cleaner disponuje veľmi malými rozmermi 70 × 70 × 300 mm, takže ho pohodlne uschováte nielen do kufra svojho auta, ale bez ťažkostí sa zmestí aj do držiaka na fľaše či do priehradky vo dveráchNezaberie teda veľa miesta a váži len 560 g, takže ani nebudete vedieť, že ho so sebou vozíte, a napriek tomu budete mať vysávač Cordless Car Vacuum Cleaner stále po ruke v prípade potreby upratovania náhleho neporiadku.

Odhalíte všetok neporiadok aj v tmavých kútoch

Autovysávač Cordless Car Vacuum Cleaner dostal do výbavy dokonca aj LED osvetlenie zo spodnej strany vysávača, takže prehľad o vysávanej ploche budete mať aj v tmavých úzkych štrbinách či pri čistení za horších svetelných podmienok (napr. večer na záhrade). Pred ručným vysávačom Cordless Car Vacuum Cleaner sa žiadne nečistoty neschovajú.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Vlastnosti

Materiál trubice Plast
Vlastnosti LED displej, LED osvetlenie

Typ povrchu

Typ povrchu Tvrdé podlahy

Typ vysávača

Typ vysávača Ručný, Autovysávač

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Kód:  AUPR263997
Produktové číslo:  FD-WVC-B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11