Obnoviť stránku

Coollaboratory Liquid Ultra

4,5 71 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Coollaboratory Liquid Ultra

Veľmi účinná teplovodivá pasta určená pod chladič procesora.Pasta je vyrobená z kvapalných zliatin kovu, ktoré sú pri bežnej izbovej teplote v kvapalnom stave.Je špeciálne navrhnutá pre použitie s výkonnými chladičmi so styčnou plochou z medi alebo striebra.Predĺži tak životnosť vášho procesora a zníži jeho záťaž nežiadúcim teplom.Pasta má vysokú účinnosť prevodu tepla z heater procesora na základňu chladiča, ktorý teplotu odvádza do rebrovania (napr.pomocou heatpipes).
Parametre a špecifikácia:
Farba:
Strieborná
Tepelná vodivosť:
82 W/mK
Hustota:
6,85 g/cm3
Bod topenia:
8°C

Poznámka: Pastu nie je možné použiť s chladičmi so styčnou plochou z hliníka!Pred samotnou aplikáciou si prečítajte priložený manuál, aby ste predišli poškodeniu komponentov vášho počítača, pasta je vodivá!

Kód:  CA083a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02