Obnoviť stránku

Cooler Master Xornet II

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cooler Master Xornet II

Myš Xornet II bola od základu postavená pre hráčov, ktorí hledajú nástroj pre dlhé hodiny Parbat. Padne do ruky ako uliata. Zachovala to najlepšie zo svojho predchodcu a pridáva nové funkcie. Predovšetkým si vás získa vylepšený senzor, on-the-fly nastavenie DPI, podsvietenie v 16,8 mil. Farieb aj kalibráciou senzora vrátane vzdialenosti lift off (LOD). Hráte na rôznych povrchoch? Bez ohledu na to, kde sa rozhodnete hrať, Xornet II bude vždy kalibrovaný a vyladený k dokonalosti. Tak neváhajte a zaraďte ju do svojho arzenálu.

kľúčové vlastnosti

  • Myš s ergonómiou pre dlhé herné seansy
  • Precízne optický senzor Avago 3320 (3500 DPI)
  • On-the-fly zmena DPI v 3 stupňoch
  • 7 programovateľných tlačidiel
  • Špičkové spínače Omron pre min. odozvu a max. životnosť (5 mi. kliknutie)
  • Odlíšenie aktuálneho DPI farbou podsvietenia RGB kolieska (16,8 mil. Odtieňov)

Snímač podľa vašich predstáv

Optický senzor Avago 3320 je takmer dokonalý pre kontrolu i rýchlosť, čo znamená, že vaši nepriatelia zostanú stále v hledáčiku. Vďaka on-the-fly zmene máte riešenie na každú situáciu. S 3 rýchlo nastaviteľnými stupňami citlivosti (dpi) budete pripravení rýchlu reagovať. S novým, ľahko použiteľným softvérom nájdete perfektné nastavenie, aby zodpovedalo vaše hernému štýlu. RGB LED v rolovacím kolieskom vás informuje o aktuálnom nastavení pomocou zmeny farby.

Perfektná herná sada

Myš má sedem programovateľných tlačidiel vrátane dvoch postranných tlačidiel, ktoré sú umiestnené v najlepšej pozícii pre palec. Tlačidlá sú opatrené spínačmi Omron najvyššej kvality, aby bolo kliknutie s minimálnou odozvou, krátku dráhou a vydržali až päť miliónov kliknutí. S intuitívnym softvérom sa s myšou vyhráte. Prehledne naprogramujete funkcie potrebné pri hrách, zmeníte nastavenie farieb, citlivosti a kalibrujete snímač.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,66 cm
Výška 3,72 cm
Hĺbka 10,54 cm
Hmotnosť 132 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 3 500 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia

Farba

Farba Čierna
Kód:  CC043h4
Produktové číslo:  SGM-2002-KLON1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17