Obnoviť stránku

Cooler Master Wake Up YEN Folio Carbon Mini šedé

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cooler Master Wake Up YEN Folio Carbon Mini šedé

Pomocou púzdra Wake Up YEN Folio Carbon Mini doprajete svojmu iPadu Mini tú najlepšiu ochranu. Jedná sa o tenký a vysoko odolný kryt s magnetickým systémom uchytenia, ktorý k iPadu dokonale priľne. Unikátny a štýlová karbónová textúra v dizajne japonského Yenu dodáva puzdru nádych luxusu a zároveň 100% ochranu pred poškodením.
Funkcia "Wake up" pri otvorení/zatvorení automaticky prebudí/uspí tabliet. Vďaka tomu je puzdro aj veľmi praktické. Podšívka z mikrovlákna je maximálne jemná a na obrazovke šetrne prilieha. Vonkajšia časť zaisťuje perfektnú ochranu proti nepriaznivým okolitým vplyvom vrátane kvapiek.
Samozrejmosťou je aj možnosť vytvorenia praktického stojančeku z prednej časti puzdra. Celkovo máte k dispozícii štyri stupne nastavenia - 10 ° pre písanie, 45 ° pre čítanie, 65 °/70 ° pre sledovanie filmov. Zloženie zaberie len malý okamih, ale výsledok je ohromujúci. Puzdro YEN predstavuje ideálneho spoločníka pre váš iPad doma i na cestách.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
iPad mini
Farebné prevedenie:
šedé
Materiál:
polyuretán
mikrovlákno
polykarbonát
Rozmery:
203 x 139 x 12 mm

Parametre a špecifikácia

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Materiál Karbón

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan
Kód:  CC048s2
Produktové číslo:  C-IPMF-CTYF-DD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03