Obnoviť stránku

Cooler Master Silencio 652S

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cooler Master Silencio 652S

Výborne vyzerajúce skriňa CoolerMaster Silencio 652S poteší najmä na ticho zameraných používateľov. Vďaka zvukovo izolačnému materiálu na oboch bočniciach a čelných dvierkach výrazne znižuje hladinu hluku, ktorý vyžarujú osadené komponenty. Na prvý pohľad každého určite zaujme elegantný lesklý povrch čelného panelu, za ktorým sa skrýva dvojica 120mm ventilátorov, nie je však problém vymeniť ich za jeden 180mm ventilátor. Ďalej nájdete ešte jeden ventilátor v zadnej časti. Osadené ventilátory sú veľmi tiché a pritom zabezpečujú dostatočný prietok vzduchu. Pre ešte lepší odvod tepla, sú tu pripravené ešte 3 pozície pre 180mm veľký ventilátor a to ako na hornej a spodnej strane, tak aj na bočnici.

Náročnejší používatelia určite ocenia dva porty modernej špecifikácie USB 3.0 a slot pre karty SD na hornom paneli skrine. Za dvierkami sa potom skrýva trojica externých 5,25" pozícií a do vnútornej časti skrine uložíte až deväť pevných diskov. Štyri z nich obstaráva vyberateľná klietka, ktorú možno v prípade inštalácie dlhých grafických kariet možno vybrať. Pre ďalšie poslúžia pozície v spodnej časti, ktoré pojmú vďaka špeciálnej redukcii štandardný 3,5"HDD aj moderný 2,5" SSD. Pre udržanie vnútra bez prachu poslúži ľahko výmenný filter na prednej, hornej a spodnej strane.

Parametre a špecifikácia

Určenie a veľkosť

Veľkosť Midi Tower

Farba

Farba Čierna

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky ATX, mATX (Micro ATX)
Ďalšie vybavenie Zvuková izolácia, Prachové filtre, Podpora SSD (2,5"), Bezskrutková inštalácia

Vonkajšie usporiadanie

Konektory predného panelu USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón
Bočnica Nepriehľadná
Ďalšie vybavenie Predné dvierka, Podpora vodného chladenia

Zdroj

Zdroj Bez zdroja

Chladenie

Počet pozícií pre ventilátory

Materiál

Materiál skrine Oceľ

Rozmery

Šírka 220 mm (22 cm)
Výška 507 mm (50,7 cm)
Hĺbka 508,6 mm (50,86 cm)
Hmotnosť 10,4 kg
Kód:  CC021n8c
Produktové číslo:  SIL-652-KKN2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06