Obnoviť stránku

Cooler Master NotePal U3 Notebook Cooler, silver

4,6 114 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cooler Master NotePal U3 Notebook Cooler, silver

Praktická podložka pod notebook s uhlopriečkou až 19 palcov, ktorá sa postará o chladenie výkonných komponentov, čím prejde k predĺženiu ich životnosti a menej častému spúšťaniu interného ventilátora. Ventilátory nie sú osadené pevne - možno nimi manipulovať a umiestniť ich presne na tie miesta, kde sa váš vybraný konkrétny notebook zahrieva najviac. Toto zatiaľ žiadna iná konkurenčná chladiaca podložka neponúka!
Ako vedľajší dôsledok - aj keď tiež veľmi žiadaný - je lepšie naklonenie počítača do ergonomickejšej a pohodlnejšej pozície. Systém chladenia využíva patentované usporiadanie troch ventilátorov s možnosťou regulácie ich výkonu v rozmedzí 950 - 1800 otáčok. Napájané sú prostredníctvom USB portu. Povrch podložky, kde prichádza do kontaktu s počítačom, je kvôli lepšej vodivosti tepla vytvorený z hliníka. Rozmery aj hmotnosť navyše zaručujú skvelú prenosnosť.
Parametre a Špecikácia:
Pre notebooky s uhlopriečkou:
17 - 19 palcov
Materiál:
Hliník, guma
Systém chladenia:
3x chladič s rozmermi 80 x 80 mm
Regulovateľné otáčky v rozmedzí 950 - 1800 RPM
Minimálna hlučnosť 18 dBA
Životnosť:
40 000 hodín
Napájanie:
USB
Rozmery:
420 x 320 x 65 mm
Hmotnosť:
1,04 kg

Kód:  CA392g4
Produktové číslo:  R9-NBC-8PCS-GP

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09