Obnoviť stránku

Cooler Master MasterPulse Inear

Príslušenstvo k tovaru

Cooler Master MasterPulse Inear

Urobte si radosť z počúvania a kúpte si prvotriedne slúchadlá s mikrofónom. Prichádzajú s exkluzívnou patentovanou technológiou "Bass FX" podporenou vysoko kvalitným hliníkovým telom. Výsledkom je krištáľovo čistý zvuk s výraznými basmi. Mikrofón na kábli má presný senzor, ktorý redukuje okolitý hluk a vďaka diaľkovému ovládaču ľahko prepnete z herného poľa do telefónneho hovoru s kamarátom. MasterPulse je skrátka najlepšou voľbou, ak chcete dominovať v bojovej vrave a zároveň si užiť skvelý zvuk.

Kľúčové vlastnosti

  • Prvotriedne slúchadlá do uší s mikrofónom
  • Telo z vysoko kvalitného hliníka
  • Otočné spínače pre zapínanie a vypínanie funkcie Bass FX
  • Mikrofón a diaľkový ovládač hovoru na kábli
  • Plochý profil kábel bráni zamotávaniu
  • Pozlátený 3,5 mm jack konektor
  • Vrátane špuntov troch veľkostí (S, M, L)

Zapnite basy otočením spínača

Slúchadlá MasterPulse majú priamo na tele otočné spínače, s ktorými užívateľ zapína alebo vypína funkciu Bass FX. Väčšina iných headsetov má digitálne riešenie, ale MasterPulse spolieha na svoju vlastnú zvukovú konfiguráciu, ktorú máte na dosah ruky. Už žiadne zúrivé prepínanie v prehrávači, jednoducho si užite skvelé basy.

Plochý kábel s mikrofónom a diaľkovým ovládačom

Mikrofón zabudovaný do kábla je vybavený citlivým zvukovým senzorom, ktorý vám umožní napríklad nahrať čisté audio bez okolitého hluku. Plochý profil kábel bráni otravnému zamotávaniu a diaľkový ovládač umožní prepínanie medzi hovorom a počúvaním.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  CC043p7
Produktové číslo:  SGH-2091-KKTI1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12