Obnoviť stránku

Cooler Master Masterpulse Bass FX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cooler Master Masterpulse Bass FX

MasterPulse distribuujú so všetkým komfortom kvalitný zvuk v dvoch úplne odlišných režimoch. Exkluzívne riešenie bočných panelov na mušliach prináša okamžitú zmenu vlastností reprodukcie. Zložte bočné panely a vzrastie razancia nízkofrekvenčných tónov, ako sú beaty soundtracku alebo herné a filmové explózie. S nasadenými panelmi sa hudba prirodzene rozvinie do krištáľovej jasnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • 2 odlišné posluchové režimy
  • Intenzívne basy a izolácia od okolia
  • Prirodzená, jasná reprodukcia
  • Dôraz na pohodlie poslucháčov
  • Plochý kábel s ovládačom
  • Hovory skrytým mikrofónom

V duchu pohodlia

Slúchadlá poskytujú komfort aj pre tie najdlhšie sedenia s hudbou, hrami alebo filmami. Ľahký hliníkový rám je spojený s pružným hlavovým mostom. Tento sofistikovaný systém vyvíja iba minimálny tlak potrebný pre spoľahlivé držanie na hlave. Aj tak je však rozložený do 5 samostatných vankúšikov v oblúku a extra polstrovaných mušlí, ktoré zároveň blokujú nežiaduce rušenie z vonku.

Univerzálne použiteľná

Slúchadlá sa skvele hodia k počítaču aj po boku mobilných zariadení. Plochý kábel odoláva proti zamotaniu a je na ňom šikovná škatuľka s ovládaním hlasitosti a integrovaný je aj skrytý mikrofón, takže nie je problém s komunikáciou s priateľmi, rodinou i spoluhráčmi. Štandardom je preto 4-pólový konektor aj redukcia do 2 oddelených káblov.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  CC043o5d
Produktové číslo:  SGH-4700-KKTA2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18