Obnoviť stránku

Cooler Master Masterkeys Lite L US

3,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cooler Master Masterkeys Lite L US

Navoďte vo vašom hernom kútiku neprekonateľnú atmosféru. Neprekonateľný zážitok vám poskytne súprava obsahujúca RGB podsvietenú klávesnicu a myš. Nejde však o len tak hocijaké nudné svietenie. Klávesnica ponúka niekoľko možností nastavenia svetelných efektov, ako napríklad vlnenie, dýchanie, skenovanie a ďalšie. Ani myš nezostáva zahanbená, a tak umožňuje voľbu medzi statickým farebným podsvietením a striedaním farieb. Nebolo by to však ono, keby sa sôprava pýšila iba dizajnovým spracovaním. To dokazujú použité technológie, vrátane patentovaných prepínačov s mom-chanical technológiou, alebo nastaviteľnosťou  myšou až po 3 500 DPI.

Kľúčové vlastnosti

  • RGB podsvietenie s možnosťou nastavenia rôznych efektov pre navodenie tej najlepšej atmosféry
  • Funkcia anti-ghosting zaistí, že každé stlačenie klávesy bude detekované
  • Exkluzívna technológia prepínačov mem-chanical
  • Myš, s ktorou je možné pracovať na akomkoľvek povrchu
  • Celá súprava je veľmi odolná

Vychytávky na klávesnici

Najdôležitejšie je spomenúť, že tlačidlá na klávesnici nie sú len tak hocijaké. Ide o prepínače používajúce technológiu mem-chanical, ktorá nielenže zvyšuje silu a rýchlosť kliknutia, ale aj radikálne zvyšuje životnosť celej klávesnice. Pri stlačení núti k priamemu lineárnemu pohybu, a tak sú tlačidlá veľmi stabilné a tiché. Okrem toho sú kompatibilné s akýmikoľvek vymeniteľnými Cherry MX komponentami. Okrem na prvý pohled viditeľného podsvietenia, klávesnica ohromí aj svojou odolnosťou. Vďaka nej už nemusíte mať strach z vyliateho nápoja, pretože je vodoodolná. 

A čo myš?

Ani tá nezostáva nijako zahanbená. Jej optický snímač umožňuje nastavenia pomocou on-the-fly systému v hodnotách medzi 500 a 3 500 DPI. Každá úroveň má vlastné farebné podsvietenie. To je inak nastaviteľné medzi statickým a meniacim farbu. Dve tlačidlá pre palec určite ocení každý správny hráč. Je vybavená odolným spínačom, ktorý vydrží viac ako 10 miliónov veľmi tichých kliknutí. Myš má ergonomický tvar a používa tzv. efekt hladkého teflónu, ktorý pomáha tomu, aby bola myš použiteľná na akomkoľvek povrchu. 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Usporiadanie

Lokalizácia Americká
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 43,9 cm (439 mm)
Výška 4,1 cm (41 mm)
Hĺbka 12,9 cm (129 mm)

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 3 500 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI
Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Viacfarebné
Kód:  CA409g1dl
Produktové číslo:  SGB-3040-KKMF1-US
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06