Obnoviť stránku

Cooler Master MasterCase 5

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cooler Master MasterCase 5

Revolučná modulárna počítačová skriňa je určená všetkým počítačovým nadšencom, ktorí často obmieňajú svoj stroj. Vďaka modulárnemu systému bude vaša skriňa rásť s vašim hardvérom a prispôsobovať sa vašim požiadavkám. Základom je priestranné šasi, ktoré pojme ATX, micro ATX a samozrejme aj ITX dosky. Múdre riešenie začína už na samotnom začiatku. Veľký montážny otvor vám uľahčí montáž chladiča aj bez demontáže dosky a otvory po obvode dosky zjednodušia a sprehľadnia vedenie káblov. Zdroj je samozrejme umiestnený na spodnej strane, ako je v tejto kategórii zvykom. Toto riešenie nielen umožní schovať elegantne prebytočnú kabeláž, ale tiež zlepšuje chladenie zdroja i ostatných komponentov.

Modulárna konštrukcia

Vďaka modulárnej konštrukcii si môžete ušiť nielen vnútrajšok, ale aj vonkajšok skrine presne na mieru. V základnej konfigurácii je možné osadiť dve 5,25" zariadenia, rovnaké množstvo jednotiek s rozmerom 3,5" a štvoricu SSD diskov s rozmerom 2,5". Avšak možnosti tým nekončia. Voliteľne možno dokúpiť ďalšie "koše" na 3,5" jednotky a držiaky na 2,5" SSD disky. Rovnako ľahko ide upraviť aj vonkajšok skrine, od voliteľnej presklenej bočnice, po prípravu na výmenník vodného chladenia. Skriňa ponúka možnosť voliť z niekoľkých horných panelov a tým ovplyvňovať aj umiestnenie ventilátorov. Celkom nájdeme v skrini až šesť montážnych pozícií pre ventilátory s rozmermi 120 mm alebo 140 mm.

Výkonné chladenie

Skriňa je pripravená ochladiť aj tie najvýkonnejšie komponenty, v balení sa nachádzajú dva výkonné 140mm ventilátory. Samozrejmosťou je aj podpora vodného chladenia a s tým súvisiaca pripravenosť na montáž radiátorov, ktoré možno osadiť na niekoľko pozícií. Stály výkon chladenia zaistí dodávaný prachový filter.

Parametre a špecifikácia

Určenie a veľkosť

Veľkosť Midi Tower

Farba

Farba Čierna

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX)
Počet interných 2,5" slotov
Ďalšie vybavenie Cable management, Prachové filtre, Podpora SSD (2,5"), Bezskrutková inštalácia

Vonkajšie usporiadanie

Konektory predného panelu USB 2.0, Slúchadlá, Mikrofón
Bočnica Nepriehľadná
Ďalšie vybavenie Perforované čelo, Podpora vodného chladenia

Zdroj

Zdroj Bez zdroja

Chladenie

Počet pozícií pre ventilátory

Materiál

Materiál skrine Oceľ

Rozmery

Šírka 235 mm (23,5 cm)
Výška 512 mm (51,2 cm)
Hĺbka 548 mm (54,8 cm)
Hmotnosť 10,6 kg
Kód:  CC021n9b
Produktové číslo:  MCX-0005-KKN00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19