Obnoviť stránku

Cooler Master K350

4,3 60 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cooler Master K350

Láka cenou a kvalitným prevedením

Skvele vyzerajúca počítačová skriňa typu Midi tower, ktorá vás prekvapí svojim dizajnom podporujúcim perfektnú cirkuláciu vzduchu. Ten prúdi nielen prieduchmi v zadnej časti a bočniciach, ale aj prednou a spodnou časťou skrine, čím dochádza k lepšiemu chladeniu komponentov, a tým pádom k ich menšiemu zahrievaniu.

Elegance ve jménu Cooler Master

Elegancia v mene Cooler Master


Dobře přístupný čelní panel

Dobre prístupný čelný panel

Slušné možnosti rozširovania

Skriňa je v prednej časti vybavená veľkým 120mm ventilátorom a ďalšie dva je možné umiestniť do bočnej a zadnej časti, čím dosiahnete takmer dokonalé prúdenie. Pre vaše disky je pripravených až 6 pozícií veľkosti 3,5" a jedna pozícia 2,5" napríklad pre rýchly SSD disk. Ďalšia 3,5" pozícia je externá a je tak vhodná napríklad pre čítačku pamäťových kariet.


Na čelnom paneli sa úplne na vrchu nachádza jeden port USB v štandarde 3.0 a o kúsok vedľa ho sprevádza kolega v staršej špecifikácii 2.0. Práve onen rozostup dovolí súčasné pripojenie dvoch USB flash diskov, ktoré sú náročnejšie na priestor. Zdroj nájde svoje miesto klasicky v spodnej časti a jeho nasávací otvor je chránený prachovým filtrom. Herných fanatikov určite poteší možnosť vloženia grafickej karty s maximálnou dĺžkou 315 mm. Ľavá bočnica je vybavená veľkým priehľadným panelom, takže sa kedykoľvek môžete pokochať pohľadom na vaše výkonné komponenty.

Parametre a špecifikácia

Určenie a veľkosť

Veľkosť Midi Tower

Farba

Farba Čierna

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky ATX, mATX (Micro ATX)

Vonkajšie usporiadanie

Konektory predného panelu USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón
Bočnica Nepriehľadná
Ďalšie vybavenie Osvetlenie

Zdroj

Zdroj Bez zdroja

Chladenie

Počet pozícií pre ventilátory

Materiál

Materiál skrine Oceľ

Rozmery

Šírka 200 mm (20 cm)
Výška 424,6 mm (42,46 cm)
Hĺbka 479,5 mm (47,95 cm)
Hmotnosť 4,6 kg
Kód:  CC039i1
Produktové číslo:  RC-K350-KWN2-EN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09