Obnoviť stránku

Cooler Master HAF XB EVO čierna

4,9 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cooler Master HAF XB EVO čierna

Rad Cooler Master HAF je postavený najmä na kvalitnom vetraní s vysokým prietokom vzduchu (High Air Flow). Netradičné rozmery a unikátny systém chladenia robia z Midi Tower Cooler Master HAF XB EVO jedinečnú skriňu s mnohými spôsobmi využitia od úplne pasívnych riešení až po našlapaný herný systém s potrebou výkonného vodného chladenia. Skriňa je v základe osadená na prednej strane dvoma ventilátormi XtraFlo s veľkosťou 120 mm. Pre zaistenie maximálneho chladiaceho výkonu je možné použiť 1 x 240 mm radiátor vodného chladenia v prednej časti a 1 x 120 mm v zadnej časti a to doplniť o jeden 200 mm ventilátor do hornej perforácie a o dva 80 mm ventilátory v spodnej časti skrine.
Oproti staršej verzii HAF XB verzia EVO ponúka vyberateľné 5,25" aj 3,5" koše. Ďalšou zmenou je možnosť inštalácie až štyroch 3,5" pevných diskov, ktoré je možné vymeniť za štyri menšie 2,5" pevné disky. Aj napriek kompaktnému dizajnu nájdete v skrini dosť miesta pre vaše komponenty, či už to sú potrebné 334 mm dlhé grafické karty alebo 180 mm vysoké CPU chladiče. Na prednom paneli nájdete dvojicu vysokorýchlostných USB 3.0 slotov, zvukový HD vstup a výstup a sloty X-Dock pre rýchle pripojenie 3,5" alebo 2,5" diskov. Vo vnútri nájdete 2 sloty na 5,25" mechaniky, 4 pozície pre pevné disky. Pevná držadlá na oboch stranách umožnia jednoduché prenášanie.

 

 

Parametre a špecifikácia

Určenie a veľkosť

Veľkosť Midi Tower

Farba

Farba Čierna

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX)
Ďalšie vybavenie Podpora SSD (2,5")

Vonkajšie usporiadanie

Konektory predného panelu USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón
Bočnica Nepriehľadná
Ďalšie vybavenie Perforované čelo, Podpora vodného chladenia

Zdroj

Zdroj Bez zdroja

Chladenie

Počet pozícií pre ventilátory

Materiál

Materiál skrine Oceľ

Rozmery

Šírka 442 mm (44,2 cm)
Výška 330 mm (33 cm)
Hĺbka 423 mm (42,3 cm)
Hmotnosť 8,2 kg
Kód:  CC027h1g
Produktové číslo:  RC-902XB-KKN2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03