Obnoviť stránku

Kontinentálny horský kráľ II 27,5 x 2,2 (55-584)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kontinentálny horský kráľ II 27,5 x 2,2 (55-584)

Tento plášť je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivého pomocníka na stredne ťažkom teréne. Agresívna samočistiaca vzorka má vynikajúcu priľnavosť k blato a kamenným povrchom. Napriek charakteristickému bežiacemu trenažéru jazdí veľmi ticho a rýchlo. Špeciálna výroba obalov pozostávajúca z niekoľkých oddelených vrstiev takisto účinne zabraňuje prepichnutiu.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny pre ťažký terén
  • Veľký záber dokonale drží na všetkých typoch terénu
  • On ide veľmi ticho a rýchlo
  • Významné samočistiace vlastnosti
  • Mix Blackchilli pre najlepší výkon jazdy
  • Chráňte pred prepichnutím

Špeciálna kombinácia Blackchilli pre vynikajúci jazdný výkon

Dve hlavné otázky pri každom nákupe boli, či by ste mali šancu na väčšiu priľnavosť alebo nízku odolnosť. Kontinentálny dizajnéri však spôsobili takmer revolúciu, keď vytvorili materiál, ktorý poskytuje oboje. Zmes Blackchilli znížila valivý odpor o 26% a súčasne zlepšila uchopenie v zákrute o 30%. Napriek tomu to nie je všetko, vďaka tejto zmesi sa životnosť puzdra značne zvýšila, a to ako kvôli ochrane proti prepichnutiu, tak aj jednoduchšej trvanlivosti.

Kód:  SPTkn1045
Produktové číslo:  4019238744156

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01