Obnoviť stránku

Contec CMS50D Oxymetr

4,8 55 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
26,90 €

Contec CMS50D Oxymetr

Oxymeter Contec CMS50D je vhodný na domáce použitie, cesty aj pre zdravotnícke zariadenia. Určený je na neinvazívne meranie saturácie hemoglobínu kyslíkom, a to v aretálnej časti krvného riečiska a tepovej frekvencie. Predstavuje tak vhodnú pomôcku pre astmatikov, osoby s ochorením srdca, ale aj pre športovcov a tých, ktorí sa pohybujú vo veľkých výškach. Na meranie sa využívajú dva svetelné lúče s rozdielnou vlnovou dĺžkou, ktoré dopadajú na prst vložený do prístroja. Saturáciu krvi kyslíkom pritom meria v rozsahu 0 až 100 % a tepovú frekvenciu v rozmedzí 30- až 235 úderov za minútu. 

Kľúčové vlastnosti oxymetra Contec CMS50D

  • Oxymeter Contec je vhodný na domáce použitie, cesty aj pre zdravotnícke zariadenia
  • Určený na meranie saturácie hemoglobínu kyslíkom a tepovej frekvencie
  • Využíva dva svetelné lúče s rozdielnou vlnovou dĺžkou
  • Contec CMS50D vyniká svojimi kompaktnými rozmermi
  • Farebný displej OLED prehľadne zobrazujúci namerané hodnoty
  • Prevádzku zaisťujú 2 ks AAA batérií
  • Farebné vyhotovenie: bielo-modré

Contec CMS50D sa zmestí aj do vrecka

Meranie saturácie kyslíkom udáva, koľko % hemoglobínu v arteriálnej krvi je nasýtených kyslíkom, a preto je dôležitým parametrom na posúdenie funkcie dýchania. Oxymetrom Contec si tak budete môcť saturáciu zmerať vždy a všade. Vďaka jeho veľmi kompaktným rozmerom sa ľahko vojde aj do vrecka a je ľahko prenosný. Opatrený je farebným OLED displejom, ktorý prehľadne zobrazuje namerané hodnoty. Jeho prevádzku zaisťujú 2 ks AAA batérií. Contec CMS50D vždy úplne spoľahlivo zmeria saturáciu kyslíkom aj vašu srdcovú frekvenciu. 

Rozmery:
5,7 × 3,2 × 3,1 cm

Hmotnosť:
50 g


Parametre a špecifikácia

Obsah balenia

Obsah balenia Remienok na krk

Batéria

Typ batérií AAA
Počet batérií 2 ks
Batérie súčasťou balenia Áno
Kód:  CONOX188
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6945040100188

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04