Obnoviť stránku

Contacto Bambusový paráčik 20cm

4,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Contacto Bambusový paráčik 20cm

Bambusový paráčik CONTACTO 20 cm je výsledkom prepojenia osvedčených metód prípravy jedla s modernou kuchyňou. Patrí k základnej výbave predovšetkým pri príprave jedál z oblasti čínskej kuchyne. Ideálny je na prípravu zeleniny, mäsa, plnených taštičiek, ale aj rýb, lebo para nepoškodí ich štruktúru a môžeme ich teda servírovať vcelku. Varenie v pare patrí medzi najšetrnejšie úpravy pokrmov, navyše nie je potrebné užívať tuk, je teda vhodným pomocníkom pre diétnu stravu. Vďaka cirkulácii pary sú vaše jedlá pripravené rýchlejšie ako bežným spôsobom a bez obavy z pripálenia. Potraviny si navyše uchovajú svoju farbu, chuť i výživné látky. Vyskúšajte zdravé, ľahké a rýchle varenie s bambusovým paráčikom CONTACTO.

Prednosti bambusového paráčika CONTACTO 20 cm

  • Paráčik CONTACTO je vhodný na prípravu mäsa, zeleniny, rýb či plnených taštičiek
  • Varenie v pare je šetrné, vaše jedlá si uchovajú svoju farbu, chuť i výživné látky
  • Rýchla a jednoduchá príprava pokrmov bez obáv z pripálenia
  • Nie je potrebné užívať tuk, je teda vhodným pomocníkom pre diétnu stravu
  • Dbajte na opatrnú manipuláciu s paráčikom, aby ste predišli úrazu horúcou parou

Ako paráčik používať?

Pred prvým použitím celý paráčik dôkladne umyte horúcou vodou. Do vhodného hrnca nalejte približne 2 cm vody a priveďte ich k varu. Vezmite bambusový paráčik a do jeho spodnej časti naskladajte potraviny. S ohľadom na proces varenia v pare je vhodné potraviny dochutiť v tomto kroku. Spodný diel paráčika priklopte vekom a paráčik vložte do pripraveného hrnca s vriacou vodou. Príprava jednotlivých potravín sa môže líšiť. Dbajte na opatrnú manipuláciu s páračikom, aby ste predišli úrazu. Po ukončení varenia paráčik prepláchnite horúcou vodou a nechajte dôkladne vyschnúť.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vhodné na Ázijské jedlá

Typ

Určenie Ázijské jedlá
Kód:  CONBP020
Produktové číslo:  4003625485234
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01