Obnoviť stránku

CONSTRUCTA CG3A01S2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONSTRUCTA CG3A01S2

Hľadáte praktickú umývačku, do ktorej by sa zmestilo veľa riadu? Umývačka Constructa CG3A01S2 je široká 60 cm a zmestí sa do nej 12 súprav riadu. Umývačka má ekologický program, ktorý bežne zašpinený riad účinne umyje a vám šetrí vodu a elektrickú energiu. Umývačka je voľne stojaca, a tak ju môžete postaviť kamkoľvek. LED indikátor vám ukazuje stav programu. Umývačka disponuje technikou striedavého umývania, kedy prúdy vody oplachujú riad veľmi precízne a striedavo. Umývajú raz v hornej a druhýkrát v dolnej časti. Tým sa predlžuje účinnosť umývacieho prostriedku a ušetrí sa až 20 % vody.

Kľúčové vlastnosti

  • Šírka 60 cm
  • Voľne stojaca
  • 12 súprav riadu
  • Energetická trieda A+
  • Ekologický program
  • LED inikátor
  • Spotreba vody v programe Eco: 12 l
  • Farba biela

Obsluha

Jednoducho vidíte, či je v umývačke potrebné doplniť soľ alebo leštidlo, pretože vám to signalizuje elektronický ukazovateľ soli a leštidla. Príbory môžete skladať do koša v dolnej časti umývačky. V hornom umývacom koši sú 2 odkladacie plochy pre hrnčeky a držiak na poháre.

Programy:
Normálny 65
Eco 50
Predumytie

Špeciálne funkcie:
Predumytie
2 umývacie teploty
Tepelné čerpadlo
Dávkovací asistent
BLDC Motor
Senzor naplnenia
Auto 3 in 1
Technika striedavého umývania
Regeneračná elektronika

Výkon a spotreba:
Spotreba energie v programe Eco 50: 290 kWh/rok na základe 280 štandardných umývacích cyklov (napojenie na studenú vodu) a spotreby v režimoch s nízkou spotrebou energie. Spotreba vody v programe Eco 50: 3 360 litrov/rok, na základe 280 štandardných umývacích cyklov. Skutočná spotreba vody a energie závisí od spôsobu používania spotrebiča.

Dávkovací asistent

Pomocníkom vám bude dávkovací asistent, ktorý bude strážiť, či sa tableta na umývanie rozpustila a nezostala v dávkovači. Ak zistí zvyšky tablety, malým prúdom vody tabletu rozpustí. Rovnako tak bude fungovať aj pri prášku či gélu na umývanie.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Senzor naplnenia

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 85 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 60 cm
Kód:  COMY0002
Produktové číslo:  CG3A01S2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13