Obnoviť stránku

CONNECT IT NEO L

4,2 5 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA30
Kód bude uplatnený automaticky.
11,13 €
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

CONNECT IT NEO L

CONNECT IT NEO L

Kompletná podpera zápästia CONNECT IT NEO L zaistí komfortné a zdravé písanie na počítači

Pokiaľ presedíte pri počítači väčšiu časť dňa a neustále niečo píšete, určite pociťujete napätie v rukách a zvlášť zápästí. V tom prípade práve vy patríte do rizikovej skupiny, ktorej hrozia zdravotné problémy, ako je syndróm karpálneho tunela. Pri dlhšej práci pri počítači je veľmi dôležitá ergonómia, na ruky v tomto prípade pohodlná podpera zápästia CONNECT IT NEO L. 

Píšte na klávesnici bez bolesti vďaka podpere zápästia NEO od CONNECT IT

Ergonomická podložka ku klávesnici NEO značky CONNECT IT s mäkčenou výplňou a povrchom zo zamatovo jemnej PU kože je veľmi príjemná na použitie. Jej robustný rámček a základňa majú kosodĺžnikový tvar a sú vybavené šiestimi protišmykovými nožičkami z gumy. Podpera zápästia NEO s dĺžkou 43,5 cm je kompatibilná so všetkými štandardnými klávesnicami. Píšte na klávesnici ergonomicky! 

CONNECT IT NEO
CONNECT IT NEO

For Health – pre vaše zdravie

Produkty For Health sú odborníkmi vytvorené za účelom zdravšej práce na počítači. Ich používaním znížite záťaž na telo, ktorú celodenné sedenie pri počítači spôsobuje, a obmedzíte zdravotné problémy, ktoré by mohli vzniknúť, pokiaľ si nevytvoríte kvalitné a ergonomické prostredie na dlhodobú prácu pri počítači. 

Ďalšie produkty For Health

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 43,5 cm
Výška 2 cm
Hĺbka 7 cm
Hmotnosť 190 g

Typ produktu

Typ produktu Podložka

Určenie

Určenie Ergonomická
Veľkosť L

Vlastnosti

Materiál Umelá koža, Plast
Ďalšie vlastnosti Pod zápästie

Farba

Farba Čierna
Kód:  JD732a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CMP-3590-LG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04