Obnoviť stránku

CONNECT IT M7

4,7 140 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT M7

CONNECT IT M7

Dokonale univerzálny

Najrôznejších držiakov mobilných telefónov na bicykel je na trhu veľké množstvo, mnoho z nich sa pýši tým, že sú univerzálne, ale naozaj sú? Držiak na telefón M7 je dokonale univerzálny, sedí doňho totiž akýkoľvek mobilný telefón s veľkosťou displeja s uhlopriečkou 3,5" až 6", na vyhotovení a ďalších rozmeroch telefónu nezáleží.

Inteligentné riešenie od ConnectIT

Držiak M7 sa skladá z dvoch hlavných častí, čierneho držiaka na bicykel a červenej silikónovej bandáže, ktorou sa telefón k držiaku pripevní cez jeho rohy. Vďaka rozpínavosti, ale aj pevnosti tejto bandáže tak ľahko a bezpečne pripevníte telefón do držiaka, navyše je to veľmi jednoduché, zvládnete to v priebehu chvíľky. Samozrejmosťou je kĺb s rotáciou 360°.

CONNECT IT M7
CONNECT IT M7

Cenovo dostupné riešenie

Výhodou tohto riešenia je okrem jednoduchosti a rýchlosti používania aj univerzálnosť, takže pri výmene telefónu nemusíte dokupovať na bicykel ďalší držiak, čím ušetríte a nemusíte zháňať nič ďalšie. M7 je výsledkom inteligentného riešenia a cenovej dostupnosti.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Na bicykel
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Kód:  JD801m3
Produktové číslo:  CI-632
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06