Obnoviť stránku

CONNECT IT ForHealth Vertical mouse

3,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT ForHealth Vertical mouse

Ergonomická myš CONNECT IT FOR HEALTH Vertical

Dokonalá ergonómia

Na trhu je veľa ergonomických myší, ale všetky sú v základe viacmenej rovnaké. Ak hľadáte myš, ktorá vám dokonale sadne, bude ergonomická a vytvorená za účelom zdravšej práce pri počítači, potom je vertikálna myš pre vás tou pravou.

Vertikálne a prirodzene

Myš má prirodzený vertikálny úchop, ktorý vám bude pripadať nezvyčajný len naozaj minimálny čas. Potom oceníte pohodlnosť a nižšiu únavu ruky pri dlhšej práci pri počítači. Táto bezdrôtová myš disponuje optickým snímačom s rozlíšením 1200 DPI. Myš je napájaná AAA batériami a má nano prijímač.

Ergonomická myš VERTICAL v ruce
FOR HEALTH emblém

For health - pre vaše zdravie

Produkty FOR HEALTH sú odborníkmi vytvorené za účelom zdravšej práce na počítači. Ich používaním znížite záťaž na telo, ktorú celodenné sedenie pri počítači spôsobuje, a obmedzíte zdravotné problémy, ktoré by mohli vzniknúť, ak si nevytvoríte kvalitné a ergonomické prostredie pre dlhodobú prácu pri počítači.

Parametre a špecifikácia

Použitie myši

Vyhotovenie Vertikálna

Senzor

Citlivosť 1 200 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Ďalšie vlastnosti Miniatúrny senzor

Farba

Farba Čierna
Kód:  JD757b
Produktové číslo:  CI-557
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18