Obnoviť stránku

CONNECT IT ForHealth Combo

CONNECT IT ForHealth Combo

Set CONNECT IT For Health Combo podložka před myš + podložka před klávesnici
 

Vyhnite sa problémom

Dlhodobé sedenie pri počítači môže spôsobiť problémy a má negatívne zdravotné dôsledky. Či už pracujete alebo počítač využívate pre zábavu, je potrebné klásť dôraz na správne používanie z hľadiska ergonómie. Na kvalitné stoličky nezabúdame, ale čo vaše ruky? Syndróm karpálneho tunela je čím ďalej tým častejší problém, ktorému je lepšie sa vyhnúť používaním opierok z pamäťovej peny pod ruky, ktorými ovládate počítač.

Pohodlnosť a ergonómia

Opierka z pamäťovej peny je veľmi príjemná pri používaní. Pena sa prispôsobí vášmu zápästiu, takže ani dlhšie používanie počítača nespôsobí bolesť v zápästí a rukách. Vďaka väčšiemu pohodliu navýšite vašu produktivitu, a tak je táto súprava podložiek vhodná nielen domov, ale aj do kancelárie.

Set CONNECT IT For Health Combo podložka před myš + podložka před klávesnici
 
For Health
 

For Health - pre vaše zdravie

Produkty For Health sú odborníkmi vytvorené za účelom zdravšej práce na počítači. Ich používaním znížite záťaž na telo, ktorú celodenné sedenie pri počítači spôsobuje, a obmedzíte zdravotné problémy, ktoré by mohli vzniknúť, ak si nevytvoríte kvalitné a ergonomické prostredie pre dlhodobú prácu pri počítači.

Ďalšie produkty For Health

 
Kód:  JD515b9
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18