Obnoviť stránku

CONNECT IT Evogear Gaming

CONNECT IT Evogear Gaming

Za skvelú cenu teraz môžete zaobstarať parádne herné príslušenstvo v štýlovom vyhotovení a s celým radom vlastností, ktoré oceníte práve pri hraní hier. Nájdete tu pohodlné slúchadlá s odnímateľným mikrofónom, zbesilého zadávania herných povelov sa ujme luxusná herná klávesnica a spoľahlivá myš so 6 tlačidlami a spínačom Huan. Všetko má veľmi štýlové podsvietenie, aby sa súprava hodila k moderným herným počítačom aj s ich vlastným podsvietením. Ak ste fanúšikmi počítačových hier, táto súprava je presne pre vás. 

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy CONNECT IT Evogear Gaming

  • Cenovo výhodná súprava klávesnice, myši a slúchadiel radu Evogear Gaming
  • Klávesnica s 19 hernými anti-ghost klávesmi
  • Myš so 6 tlačidlami a spínačmi so životnosťou 5 miliónov kliknutí
  • Rýchle a presné snímanie pohybu ruky
  • Dobre hrajúce, pohodlné herné slúchadlá s odnímateľným mikrofónom
  • Použitie za zhoršených svetelných podmienok (LED podsvietenie)

Štýlová herná klávesnica s LED podsvietením

Prvé, čo vám padne do oka pri klávesnici, je jej prepracované neónové podsvietenie. Môžete ho nastaviť v 3 voliteľných farbách (modrá, červená a fialová) a ponúka 5-stupňovú reguláciu jasu všetkých farieb s možnosťou úplného vypnutia podsvietenia. Klávesnica disponuje 19 anti-ghost tlačidlami a má superrýchlu a presnú odozvu, takže sa nemusíte báť, že vás nechá v štichu. Jej pohodlie a komfort ocení snáď každý hráč, a to obzvlášť, keď pôjde o rozhodujúcu bitku. Všetky klávesy aj znaky sú podsvietené LED čo umožňuje ich použitie za tmy či všeobecne zhoršených svetelných podmienkach. Rozloženie kláves je štandardné, ponúka funkciu Win-lock a výškové polohovanie do +12 mm. Klávesnica je plne kompatibilná s operačnými systémami Windows XP/Vista/7/8/10/Mac OS X. 

Luxusná myš pre profesionálov aj amatérov počítačových hier

Myš hýri mnohými farbami a vďaka originálnemu podsvieteniu v šiestich farbách (modrá, červená, zelená, žltá, fialová, tyrkysová) a vysokej presnosti je ideálna pre prácu v grafických programoch. Zároveň ponúka 6 tlačidiel s posuvným kolieskom a vyhlásenými spínačmi Huan, ktoré sú otestované na 5 miliónov kliknutí, čo by malo vystačiť na 10 rokov hrania. Pevný úchop je zaistený protisklzovým pogumovaným povrchom a o maximálnu stabilitu sa starajú 4 oceľové skrutky. Je kompatibilná s operačnými systémami Windows XP/Vista/7/8/10/Mac S X. Jej štýlový pozlátený konektor zabezpečí maximálnu konektivitu. Dlhodobé používanie nie je problémom vďaka špeciálnej ergonómii znižujúcej únavu.

Herné slúchadlá pre náročných hráčov

Evogear Gaming CONNECT IT herné slúchadlá musia spĺňať prísne požiadavky dnešných hráčov, čo sa tomuto modelu dokonale podarilo. Zvuk s frekvenčnou odozvou 20 Hz až 20 kHz je tak čistý, že krištáľ je oproti tomu špinavý kameň. Veľké meniče spolu s príjemným a mäkkým čalúnením hlavového mostu vytvárajú dokonalé pohodlie, vďaka ktorému nebudú slúchadlá príťažou ani po niekoľkohodinovom hraní. Samozrejmosťou je aj citlivý, plne odnímateľný mikrofón – ako inak sa chcete dohovárať so svojim tímom a vyhrať všetky misie? Veľkou prednosťou je aj tlmenie okolitého hluku, ktoré dopraje ešte viac pokoja a sústredenia. 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,2 cm
Výška 4,2 cm
Hĺbka 13,4 cm
Hmotnosť 162 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Usporiadanie

Lokalizácia Česká, Slovenská
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový široký
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy

Podsvietenie

Podsvietenie Programovateľné

Typ spínača

Typ spínača Kailh Blue

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 47,7 cm (477 mm)
Výška 3,7 cm (37 mm)
Hĺbka 18,1 cm (181 mm)

Hmotnosť

Hmotnosť 880 g

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 4 000 DPI
Technológia Optická
Doba odozvy 0,2 ms

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI
Koliesko S naklápaním do strán

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Viacfarebné

Farba

Farba Čierna
Kód:  JD754u5as
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17