Obnoviť stránku

CONNECT IT CI-445 SK čierny

4,7 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT CI-445 SK čierny

Finančne veľmi výhodná sada klávesnice s myšou, ako ekonomické riešenie pre domácnosť i na nasadenie do kancelárií, škôl a iných inštitúcií, kde sa uplatní vo veľkom množstve. Klávesnica má decentný čierny dizajn, v duchu funkčnosti, je vhodná pre ľubovoľný stôl a určite nikoho neurazí. Hladký chod klávesov a klasické rozmiestnenie znamená, že si nikto nebude musieť zvykať, a môže začať okamžite pracovať .

Sadne komukoľvek


Myš disponuje ergonómiou v symetrickom vyhotovení vhodnom pre pravákov, ale zavďačí sa aj ľavákom. Je vybavená optickou technológiou so snímaním v rozlíšení 800 dpi, čo je optimálna hladina citlivosti na väčšinu kancelárskych činností. V tele ukrýva 2 tlačidlá a rolovacie koliesko, ktoré vám uľahčí posun po stránkach dokumentov aj webového obsahu. Klávesnica má slovenské vyhotovenie popiskov jednotlivých kláves.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice Kancelárska

Usporiadanie

Lokalizácia Slovenská
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový široký
Backspace Úzky
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Farba

Farba Čierna
Kód:  JD766j7
Produktové číslo:  CI-445
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14