Obnoviť stránku

CONNECT IT CI-402 Tablet Stand

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

CONNECT IT CI-402 Tablet Stand

Pre dôstojnú prezentáciu sa v modernej dobe najlepšie hodia pokročilé nástroje. Prezentácia pomocou tabletu vám oproti niekoľkým riadkom textu vytlačeným na papieri otvorí takmer neobmedzené možnosti. Vďaka univerzálnemu vyhotoveniu sa môžete rozhodnúť pre tablet, ktorý vám bude najviac vyhovovať. Stojan umožňuje umiestnenie tabletu vo veľkosti od 9,7" do 10,1". Môžete si tiež vybrať, či chcete umiestniť tablet horizontálne, alebo vertikálne. Hliníkové vyhotovenie pôsobí veľmi luxusne, stojan teda môžete použiť aj v miestach, kde je vyžadovaný precízny dizajn a kvalitné materiály. Základňu stojana je možné priskrutkovať k zemi, káble sú vedené vnútrom stojana a samotný držiak je uzamykateľný.

Vlastnosti:

  • Prispôsobiteľná veľkosť pre rôzne veľkosti tabletov (šírka 158 mm – 182 mm, výška 221 mm – 255 mm, hrúbka 7,6 mm – 10,5 mm)
  • Hliníková základňa s plastovým puzdrom (upevnenie puzdra pomocou VESA 75 × 75)
  • Puzdro bráni stlačeniu ovládacích prvkov tabletu
  • Vedenie káblov vnútrom stojana
  • Materiál: hliník a plast
  • Rozmery: základňa 368 mm × 277 mm, stojan 935 mm
Kód:  JD794m
Produktové číslo:  CI-402
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06