Obnoviť stránku

CONNECT IT CI-211 Dock

4,3 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT CI-211 Dock

Pekná myška za dobrú cenu, ktorá vás vďaka bezdrôtovému prepojeniu nebude obťažovať káblom a možno ju používať aj mimo pracovný stôl napríklad na ovládanie prezentácie na projektore. Jej podstatnou výhodou oproti konkurenčným modelom je dokovací stojan, kam myš po práci jednoducho odložíte a dok sa postará o dobíjanie batérií, ktoré sú súčasťou balenia. Nemusíte sa tak starať o žiadne káble či vyberanie batérií z myši do nabíjačky.
Vysoké snímacie rozlíšenie bude s ľahkosťou a s presnosťou prenášať pohyb vašej ruky na obrazovku. Ak potrebujete aktuálne menšie rozlíšenie, možno nastaviť aj polovičnú hodnotu. K spokojnosti prispejú aj 2 tlačidlá navyše, s ktorých pomocou sa budete ľahšie pohybovať po webových stránkach.

Parametre a špecifikácia

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 1 600 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba Čierna
Kód:  JD750h
Produktové číslo:  CI-211
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03