Obnoviť stránku

CONNECT IT CableFit WINDER sivá 2,5 m

4,4 25 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,39 €

CONNECT IT CableFit WINDER sivá 2,5 m

Trápi vás neustála spleť káblov hyzdiaca inak upratanú kanceláriu či pracovňu? Káble všade, kam sa pozriete. Padajúce zo stolov, motajúce sa pod stolom. Neustále hľadanie vhodného kábla a podobné činnosti, ktoré dokážu nielen zdržať, ale aj vytočiť a pokaziť inak pekný deň. V takých chvíľach máme chuť vyhodiť všetky káble z okna a vyriešiť celú situáciu jedným ráznym krokom. Zrejme sa ale všetci zhodneme na tom, že takýto akt určite nepredstavuje úplne ideálne riešenie. Zastavte sa a zamyslite. Riešenie existuje.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný materiál
  • Elegantný nenápadný dizajn
  • Bezpečný a estetický úkryt pre káble
  • Úspora času a organizácie pracovného priestoru


Rozpleťte káble a pracujte v pokoji a čistote

Všetci sme sa zhodli na tom, že vyhodenie káblov z okna nepredstavuje práve ideálny počin. Káble hrajú v našich životoch dôležitú úlohu a nejakú dobu sa bez nich určite ešte nezaobídeme. Medzi ich svetlé stránky patrí spoľahlivosť, vyššia rýchlosť prenosu dát a nesmieme zabudnúť ani na zdravotné aspekty. Efektívnym riešením problému sa môžu stať produkty z organizácie káblov - jednoduché, funkčné a veľmi pekné. Stavte na originálny káblový doplnok a ušetríte čas, ale zároveň si esteticky zorganizujete pracovný priestor. Trubica na vedenie káblov značky CONNECT IT v elegantnej bielej farbe sa určite stane tým pravým doplnkom a pomocníkom v jednom.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Sivá

Charakteristika

Typ Trubica
Počet kusov v balení 1 ks

Konštrukcia

Materiál Plast
Celková dĺžka 250 cm
Kód:  JD652d2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CI-680
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13